fbpx

Biblioteca Județeană Sălaj anunță cursuri gratuite de limbi străine, pentru adulți și copii

Biblioteca Județeană Sălaj anunță că dă startul proiectului educațional prin care copii și adulți vor putea învăța limbi străine cu ajutorul unor voluntari.

În cadrul proiectului, „Învață o limbă străină la bibliotecă”, toate cursurile sunt gratuite și se adresează întregii comunități, de la mic la mare”, precizează instituția.

”Dacă vrei să îți îmbunătățesti cunoștințele în limbile #engleză, #franceză, #italiană și #spaniolă, nu ezita să te înscrii la cursurile noastre, fie ele pentru începători sau avansați. Orele vor fi susținute de #VoluntariPasionați, care abia așteaptă să lucreze cu dumneavoastră!
Înscrierile se fac la numărul de telefon: 𝟎𝟕𝟒𝟓 𝟖𝟕𝟖 𝟖𝟗𝟑 – #Simona”, transmite biblioteca.

„Nu toţi copiii au bani pentru astfel de cursuri, iar noi le oferim astfel posibilitatea să înveţe o limbă străină, cu sprijinul unor voluntari. Însă noi, ca bibliotecă, oferim posibilitatea aceasta, gratuit, întregii comunităţi”, a declarat pentru AGERPRES Mariana Marian, managerul Bibliotecii Judeţene Sălaj.

„După ce am văzut că există solicitări, anul trecut am dat un anunţ că dorim voluntari care să susţină cursuri de limbi străine. Am încercat să provocăm comunitatea, pentru că în jurul bibliotecilor, în general a bibliotecilor judeţene, se creează un grup de voluntari care sprijină diferitele activităţi. Au răspuns peste 10 voluntari. Majoritatea au diferite atestate pentru limbi străine, dar sunt şi elevi care trăit o perioadă în Italia sau Spania, sunt vorbitori nativi de italiană şi spaniolă şi s-au oferit voluntari. Mai avem şi o doamnă profesoară, pensionară, de limba franceză”, precizează managerul Bibliotecii Judeţene Sălaj.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.