fbpx

Autoritățile din Buzău vor ca elevii din schimbul doi să învețe online vineri, pentru a fi pregătite secțiile de votare din școli

foto: dreamstime.com/stock-photo-empty-classroom-interior-wooden-desks-chairs

Autorităţile din Buzău iau în considerare ca elevii din schimbul doi să îşi desfăşoare cursurile online vineri, pentru a putea fi amenajate secțiile de votare.

Duminică, 9 iunie, vor avea loc alegerile.europarlamentare și alegerile locale, pe întregul teritoriu al țării.

Conform AGERPRES, măsura ar urma să se aplice pe parcursul zilei de vineri, în toate şcolile din judeţ. Decizia a fost determinată de complexitatea activităţilor pe care personalul implicat în organizarea alegerilor locale şi europarlamentare le are de îndeplinit, menționează agenția de presă.

„Numai schimbul doi. Pentru a se putea pregăti secţiile de votare, mai ales că au apărut şi prevederi suplimentare de la Biroul Electoral Central, urnele de vot nu trebuie să fie transparente. Pentru a se pregăti acest proces de votare extrem de complex, aş spune eu fără precedent, nu numai în judeţ, ci în toată România”, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Daniel Ţiclea.

În judeţul Buzău, pentru alegerile europarlamentare şi locale sunt organizate 426 de secţii de votare, majoritatea în şcoli, grădiniţe, săli de sport sau cămine culturale.

Pe ntr u a se put ea prbeg ăti secţ ii le de vo ta re, mai ales că au apă şi pr sup de la Bir Elec Cent, urn de vot nu tre

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.