fbpx

Atac armat la o școală din Rusia. Primul bilanț: șase morți

Atac armat la o școală din Rusia, în orașul Izhevsk, situat în centrul țării, anunță Biziday, care citează presa locală. Bilanțul inițial indică cel puțin șase persoane decedate și 20 rănite. Atacatorul s-a sinucis.

UPDATE: Cel puțin nouă oameni au fost uciși, iar alți 20 au fost răniți, conform autorităților ruse, citate de BBC.

Dintre cele nouă persoane ucise, cinci ar fi elevi, doi ar fi profesori, iar alți doi agenți de securitate.
Atacatorul ar fi fost înarmat cu două pistoale, conform autorităților ruse. În presa rusă și pe rețelele sociale au fost distribuite clipuri filmate în școală în timpul atacului.

Guvernatorul regiunii Udmurtia, a cărei capitală este Izhevsk, a confirmat că printre victime sunt și elevi, fără a oferi alte detalii. A transmis că atacatorul a ucis un agent de securitate al școlii, după care a început să tragă la întâmplare în interiorul unității de învățământ.

Conform Ministerului rus de Interne, citat de BBC, în școala respectivă învață o mie de elevi și predau 80 de profesori.

Atac armat la o școală din Rusia, în orașul Izhevsk, situat în centrul țării, anunță Biziday, care citează presa locală. Bilanțul inițial indică cel puțin șase persoane decedate și 20 rănite. Atacatorul s-a sinucis. Bilanțul inițial indică cel puțin șase persoane decedate și 20 rănite. Atacatorul s-a sinucis.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.