fbpx

Armand: Prin Centrul Cultural se spălau bani. Sute de mii de lei, plată pentru televiziuni

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, afirmă că prin Centrul Cultural al unității administrative se spălau bani. Armand a publicat o fotografie din care reiese că mai multe televiziuni au fost plătite cu sute de mii de lei de instituția respectivă.

Ce spune Clotilde Armand:

De ce am desființat Centrul Cultural al Sectorului 1 și l-am adus în aparatul de specialitate al primarului? Pentru că prin acest centru se spălau foarte mulți bani publici. În numele ”culturii”. Care cultură? Aia de partid. De exemplu: aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă. Așa și-au făcut unii campania electorală. Folosind pretextul culturii.

Vă prezint în imaginea de mai jos câteva cifre de la un singur contract de publicitate mascată. Am promis că voi tăia această finanțare imorală și m-am ținut de cuvânt. Oprim risipa banilor publici.

P.S.: Voi publica curând toate contractele realizate dintre acest centru și toate publicațiile/televiziunile. Tot prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii.

P.P.S.: Când mai vedeți linșaje mediatice la adresa mea gândiți-vă la aceste cifre.

1 comment

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.