fbpx

Anul acesta, Deutsche Schule Bukarest își deschide porțile în prima zi de primăvară

Vă doriți pentru copilul dumneavoastră să studieze limba germană   într-o comunitate multiculturală? Atunci vă așteptăm la Deutsche Schule Bukarest, pe 1 martie, între orele 9:00 și 12:30, pe strada Coralilor, 20A, din București la Ziua Porților Deschise.

Vă puteți planifica vizita aici – https://www.dsbu.ro/ziua-portilor-deschise/?lang=ro

În această zi specială părinții pot vizita și explora toate zonele campusului DSBU. Sunt invitați   să viziteze sălile de clasă, terenuri de sport și locurile de joacă, să descopere biblioteca, să urmărească copiii care repetă în sala de muzică sau să admire arta elevilor expusă pe holuri.

Dacă vor dori un moment de liniște pot să se bucure de zona de relaxare amenajată în aer liber. Vor putea intra și în cantina școlii unde elevilor li se gătesc zilnic preparate delicioase.

Deoarece Ziua Porților Deschise are loc într-o zi de vineri, toți cei care se înscriu pot participa la cursurile acelei zile și pot afla mai multe despre programul educațional chiar de la profesori.  

Ideea înființării unei școli precum DSBU a luat naștere în 2007 într-un apartament din București, unde erau înscriși doar câțiva copii. În 2012, a devenit una dintre cele 140 de școli germane din străinătate care sunt recunoscute și certificate de statul german. De asemenea, este important de știut că DSBU este singura școală din România care predă în întregime conform curriculumului german și totodată este și membră a Asociației Mondiale a Școlilor Germane din Străinătate.

Toți copiii sunt uniți sub un singur acoperiș, de la creșă la grădiniță, școală primară, gimnaziu și liceu unde 90% dintre profesorii DSBU sunt vorbitori nativi de germană. Acestia se remarcă prin pasiunea cu care predau și prin inima deosebit de mare pe care o au atunci când vine vorba de sprijinirea copiilor în călătoria lor, atât la nivel de dezvoltare personala, cât și pedagogică. Pentru ei, fiecare copil este unic și reușesc să îi împrietenească cu studiul în timp ce îi învață în acest  spațiu intercultural respectul reciproc, responsabilitatea, umanitatea, prietenia și munca în echipă.

Viziunea DSBU este de a construi un viitor în care toți copiii sunt mult mai bine pregătiți pentru această societate dinamică. Comunitatea Deutsche Schule Bukarest crede cu fermitate că acel copil susținut și educat azi, va fi adultul fericit de mâine. Astfel se vor putea alătura celor 6 generații de absolvenți cu bacalaureat internațional german.

Echipa DSBU este pregătită să răspundă curiozităților oricărui părinte și această vizită să îl convingă să se alăture, împreună cu cel mic, comunității DSBU.

Vă dorim o experiență frumoasă!

Puteți afla mai multe despre DSBU aici: https://www.dsbu.ro/


Galerie Foto


Faceți cunoștință cu Școala Gimnazială – DSBU

DEUTSCHE SCHULE BUKAREST – Școala Gimnazială

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.