fbpx

Andreea, studenta la Medicină care de un an face voluntariat în prima linie anti-COVID

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea prezintă, pe pagina sa de Facebook, povestea Andreei, studenta la Medicină care are deja un an de voluntariat în prima linie împotriva Covid-19:

⛑️Voluntar în prima linie!
👩🏻‍⚕️Ea este Andreea Bugescu, studentă în anul VI, la Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.
🥼Încă de la apariția primelor cazuri de COVID-19 în spitalele din România, a căutat să se implice, voluntar, pentru a se alătura personalului medical în lupta împotriva pandemiei provocată de virusul SARS-COV2.
🏥Şi-a început activitatea anul trecut, când a fost repartizată la Spitalul Militar Modular de Intervenție şi Tratament (SMMIT) Constanța. Odată cu debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Andreea a ales să se implice în lupta de prevenire a infecției cu virusul SARS-COV2, în centrul de vaccinare deschis în cadrul aceleiași unități sanitare.
📄Andreea este cea care, mereu cu zâmbetul pe buze, verifică programările, asigură primul triaj, discută cu cei programați referitor la procedura de vaccinare și îi îndrumă către cabinetele de vaccinare.
👨‍👩‍👧‍👦Sare mereu în ajutorul celor care îşi uită ochelarii acasă sau copilului îngrijorat care doreşte să fie alături de părintele său puțin „emoționat de ace”.
✅Fire perseverentă, deschisă şi ambițioasă, zilnic, îndeamnă lumea să se vaccineze, să poarte masca corect şi să utilizeze dezinfectantul.
👏🏻Andreea este un real exemplu de implicare. O persoană care, de luni întregi, face parte din prima linie de apărare a sănătății cetățenilor. Îți mulțumim, Andreea și îți urăm sincere felicitări și putere de muncă!
ndreea este un real exemplu de implicare. O persoană care, de luni întregi, face parte din prima linie de apărare a sănătății cetățenilor. Îți mulțumim, Andreea și îți urăm sincere felicitări și putere de muncă! voluntariat

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.