fbpx

Acuzații de viol asupra unei minore, la Școala de vară a partidului AUR (Spotmedia)

IPJ Ialomiţa face cercetări după ce o adolescentă de 17 ani s-a prezentat cu traume fizice la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol. Surse apropiate anchetei, citate de Spotmedia, afirmă că aceasta a participat la Școala de vară a partidului AUR, organizată în staţiunea Neptun-Olimp începând din 14 septembrie.

„La data de 16 septembrie 2023, Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol, comisă în judeţul Constanţa”, anunţă IPJ Ialomiţa.

Surse din poliţie citate de Spotmedia au afirmat că fata a reclamat că în urmă cu o zi a fost plecată cu o delegaţie compusă din membri ai partidului AUR în Constanţa, fiind cazaţi la un hotel.

În cursul nopţii aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegaţie, iar când s-a trezit a simţit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge, susţin sursele citate.

Surse din poliţie au afirmat că fata a reclam că în urmă cu o zi a fost plecată cu o delega compusă din membri ai partidului AUR în Constanţa, fiind cazaţi  Școala de vară a partidului AUR

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.