fbpx

9 confirmați pozitiv la școala din Georgia al cărei coridor aglomerat a devenit celebru printr-o fotografie

Nouă persoane s-au dovedit pozitive pentru noul coronavirus la liceul din Georgia, care a câștigat atenție națională și, apoi, internațională, după ce a apărut o fotografie cu zeci de elevi înghesuiți pe holuri, anunță publicația The Hill.
Directorul liceului North Paulding, Gabe Carmona, a afirmat, într-o scrisoare către părinți, sâmbătă, că cel puțin șase studenți și trei membri ai corpului profesoral, care au fost la școală „cel puțin ceva timp” săptămâna trecută au fost confirmați pozitivi la COVID-19, potrivit unei copii obținute de Atlanta Journal Constitution.
În scrisoarea respectivă, Carmona a declarat că districtul școlar Paulding a lucrat cu Departamentul de Sănătate Publică (DPH) al statului pentru a implementa „măsuri de precauție și planuri de răspuns”. El a spus că personalul va continua să curețe și să dezinfecteze clădirile școlii zilnic. Cu toate acestea, el nu a menționat dacă vreo recomandare de carantină va fi transmisă elevilor și angajaților care ar fi putut intra în contact cu persoanele infectate.
Districtul școlar Paulding nu a răspuns, încă, la o solicitare de comentarii din partea The Hill.
Fotografia cu holurile aglomerate ale școlii a circulat online săptămâna trecută arătând elevi înghesuiți în primele lor zile de cursuri la școală, de când pandemia de coronavirus a închis școlile în primăvară. Puțini elevi purtau măști pentru față în fotografii, ceea ce a reînnoit temerile în legătură cu riscul ca școlile să devină potențiale focare.
Fotografiile au fost postate pe internet de doi elevi. Ambii au fost suspendați de școală pentru publicarea imaginilor în spațiul online. Cu toate acestea, Hannah Watters, în vârstă de 15 ani, a declarat vineri că suspendarea inițială a ei de 5 zile a fost ridicată în urma reacției publice.

Cel de-al doilea elev care a participat la publicarea fotografiilor cu școala din Georgia a preferat să își păstreze identitatea anonimă.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.