fbpx

VIDEO VICE România: Momentul în care George Simion a fost huiduit de liceeni

Publicația VICE România a publicat, pe pagina sa de Facebook, un videoclip despre care afirmă că prezintă momentul în care George Simion, liderul AUR, a fost huiduit de o parte dintre liceenii de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr.

”George Simion a profitat de prima zi de școală ca să aibă un discurs la liceul „Gheorghe Lazăr” din București. Le-a zis elevilor să se țină de carte și să nu plece din țară. Partea interesantă a fost însă înainte de discurs. Momentul lui George Simion a fost marcat de huiduieli din partea unora dintre cei prezenți. Astfel, devine și un politician notoriu pentru încă ceva: elevii nu doar că l-au ignorat, cum fac în general cu diverși primari, miniștri și alții la deschiderea anului școlar, ci au reacționat la prezența lui cu fluierături.

Surpriza de pe fața lui rămâne în videoul ăsta pe care, probabil, liderul AUR nu l-ar vrea dat mai departe. Așa că faci cum simți: îl ignori sau, din contră, îi dai share intergalactic”, este postarea pe care echipa VICE România a publicat-o în completarea videoclipului.

Liderul AUR George Simion a fost huiduit, luni, de elevii de la Liceul Gheorghe Lazăr din București, unde fusese invitat să țină un discurs în calitate de absolvent, la ceremonia de deschidere a anului școlar, a relatat, azi, Digi 24

Potrivit relatărilor celor prezenți, citați de jurnaliștii Digi 24, Simion a fost prezentat drept absolvent și a fost invitat să vorbească. Nu a aplaudat nimeni la auzul numelui său, dar elevii claselor a XII-a au început să-l huiduie pe liderul AUR când acesta a încercat să-ți susțină discursul, și l-au lăsat doar să spună „Bună ziua”. După incident, George Simion a renunțat la discursul pregătit și a vorbit foarte puțin, spunându-le copiilor doar să învețe și să nu plece din România.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.