fbpx

Ultimele ore de înscrieri la olimpiada școlară NATURA DINTRE APE

9,8,7,6,5,4 …. ultimele ore în care vă puteți înscrie copiii la olimpiada școlară NATURA DINTRE APE. Sesiunea se închide astăzi la ora 23:59. 

Dacă tot nu merg la școală, măcar să-și ocupe timpul cu ceva educativ și atractiv!

Nu era de ajuns finalul de an cu încheieri de medii, evaluari, serbări, a venit greva profesorilor care face totul mult mai complicat. ultimele ore

În așteptarea unei soluții, sperăm cât mai rapidă, poate e o idee bună să vă înscrieți copiii la consursul școlar NATURA DINTRE APE, așa cum v-am mai scris, o competiție serios de simpatică și extrem de generoasă cu premiile.

Campionii fiecărei clase, de la a 2-a până al a 7-a, vor câștiga, fiecare un voucher de la emag în valoare de 2000 de lei, cu care-și pot cumpăra o bicicletă.

Image by Freepik

Image by Freepik

Vicecampionii, câte 2 de fiecare clasă, vor primi un voucher de la emag în valoare de 1000 de lei, cu care-și pot achiziționa trotinete sau role

Image by Freepik

Dacă noi nu am știut cum să ne purtăm cu natura, să înțelegem biodiversitatea, să respectăm mediul înconjurător, poate e momentul să lăsăm copiii să învețe să o facă.

Calendarul, modul de desfășurare și înscrierea se găsesc la un click distanță, pe  https://brio.ro/naturadintreape.

Nu uitați, mai aveți timp să vă înscrieți copiii astăzi, 25 mai, până la ora 23 :59!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.