fbpx

ULTIMA ORĂ Greva din școli, suspendată, în cele din urmă, și la Iași

Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) Iaşi a anunțat, în această seară, că greva din școli va fi suspendată și aici, după o consultare a angajaților.

“În urma consultării membrilor de sindicat USLIP Iaşi privind continuarea Grevei Generale, la sondajul realizat astăzi, 12.06.2023, între orele 17-20 s-au obţinut următoarele informaţii:

Total respondenţi 6.156 din care:

  • 2.064 au optat pentru continuarea Grevei Generale
  • 1.572 au optat pentru suspendarea Grevei Generale
  • 2.520 nu au avut nicio opţiune

Prin urmare, prin raportare la numărul total de respondenţi, cei care doresc să continue Greva Generală reprezintă 35,50%, iar cei care nu-şi asumă un răspuns sau nu doresc continuarea Grevei reprezintă 64,50%.

Aproximativ 80 de unităţi nu au transmis nici un fel de date.

În consecinţă, ţinând cont de faptul că la nivel naţional s-a decis suspendarea Grevei Generale, iar la nivel naţional nu mai întrunim procentul pentru menţinerea acesteia, Biroul Executiv a luat decizia suspendării Grevei generale şi la nivelul judeţului Iaşi”, a transmis Biroul Executiv USLIP Iaşi.

Prin urmare, prin raportare la numărul total de respondenţi, cei care doresc să continue Greva Generală reprezintă 35,50%, iar cei care nu-şi asumă un răspuns sau nu doresc continuarea Grevei reprezintă 64,50%. Prin urmare, prin raportare la numărul total de respondenţi, cei care doresc să continue Greva Generală reprezintă 35,50%, iar cei care nu-şi asumă un răspuns sau nu doresc continuarea Grevei reprezintă 64,50%.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.