fbpx

Sindicatele din educație anunță un protest. Tema: scăderea puterii de cumpărare

Sursă imagine: stirileprotv.ro

Sindicatele din învățământ anunță că pe 25 mai vor protesta în fața sediului Guvernului. Tema protestului este scăderea puterii de cumpărare în rândul angajaților din Educație.

Anunțul făcut de FSLI:

𝐏𝐑𝐎𝐓𝐄𝐒𝐓 𝐈̂𝐍 𝐅𝐀𝐓̦𝐀 𝐒𝐄𝐃𝐈𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐆𝐔𝐕𝐄𝐑𝐍𝐔𝐋𝐔𝐈
𝟐𝟓 𝐌𝐀𝐈 𝟐𝟎𝟐𝟐-
𝐎𝐑𝐄𝐋𝐄 𝟏𝟏.𝟎𝟎-𝟏𝟑.𝟎𝟎
❗️❗️ 𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟓 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐, în intervalul orar 𝟏𝟏-𝟎𝟎-𝟏𝟑.𝟎𝟎, va avea loc în Piața Victoriei o 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐬𝐭 organizată de federațiile reprezentative din învățământ, motivul principal fiind scăderea dramatică a puterii de cumpărare în rândul salariaților din educație, fenomen manifestat cu precădere la personalul nedidactic, din cauza salariilor foarte mici și a creșterii accentuate a prețurilor la produsele de consum de bază.
👉 Solicitarea principală a protestatarilor este aceea ca Guvernul României să aplice în perioada imediat următoare Legea salarizării, ceea ce oricum ar însemna doar o compensare parțială a creșterii reale a inflației.
𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟓 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐, în intervalul orar 𝟏𝟏-𝟎𝟎-𝟏𝟑.𝟎𝟎, va avea loc în Piața Victoriei o 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐬𝐭 organizată de federațiile reprezentative din învățământ, motivul principal fiind scăderea dramatică a puterii de cumpărare în rândul salariaților din educație, fenomen manifestat cu precădere la personalul nedidactic, din cauza salariilor foarte mici și a creșterii accentuate a prețurilor la produsele de consum de bază. o 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐬𝐭 organizată de federațiile reprezentative din învățământ, motivul principal fiind

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.