fbpx

Premiul unei loterii din SUA, 26 de milioane de dolari, redistribuit către școli. O femeie susține că avea biletul câștigător, dar l-a distrus la spălat

Photo 53448747 © Andrey Popov | Dreamstime.com

Marele premiu  al unei loterii din SUA, 26 de milioane de dolari, ar urma să fie redistribuit către școlile publice din California, după ce a rămas nerevendicat. O femeie susține, însă, că avea biletul câștigător, însă l-a distrus din greșeală în mașina de spălat.

Femeia spune că a cumpărat biletul câștigător la loteria din statul California, dar că l-a uitat în buzunarul unor pantaloni și aceasta a fost distrus în mașina de spălat, informează BBC, care citează presa americană.

Biletul câștigător la SuperLotto Plus a fost vândut la un magazin din Norwalk, o suburbie a Los Angeles-ului, în noiembrie 2020. Femeia a fost surprinsă atunci de camerele de supraveghere ale magazinului cumpărând un bilet de loterie. Termenul limită pentru revendicarea premiului de 26 de milioane de dolari a fost joi. Potrivit regulamentului loteriei, câștigurile trebuie revendicate în termen de 180 de zile. Extragerea a avut loc pe 14 noiembrie 2020.

Un angajat al magazinului din Norwalk a declarat pentru presa locală că o femeie a venit miercuri la magazin susținând că este proprietara biletului câștigător, dar că l-a pierdut și se teme că l-a lăsat în hainele puse la spălat.

Un purtător de cuvânt al loteriei din statul California, Cathy Johnston, a declarat pentru publicația Whittier Daily News că filmarea din magazin nu este o dovadă suficientă pentru încredințarea câștigului și că femeia trebuie „să arate că se află în posesia biletului câștigător”. În același timp, înregistrarea din magazin a ajuns la organizatorii loteriei, iar Cathy Johnson a precizat că solicitarea femeii este investigată.

Dacă marele premiu nu este revendicat, banii ar urma să fie împărțiți între școlile publice din statul California, au anunțat organizatorii loteriei. Magazinul care a vândut biletul câștigător a primit 130.000 de dolari, potrivit regulamentului.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.