fbpx

Premii pentru profesorii de campioni, la concursul NATURA DINTRE APE

Succesul olimpiadei NATURA DINTRE APE este în bună măsură susținut de către profesorii pentru învățământul primar și de profesorii de biologie din ciclul gimnazial, motiv pentru care trebuie să existe o recunoaștere a efortului făcut la catedră, zi de zi, oră de oră. Așadar, premiem profesorii care au elevi în competiție, dacă aceștia din urmă vor deveni campioni ai biodiversității sau vor reuși să convingă cât mai mulți dintre copii să participe la competiție.

Pentru a face mai plăcută experiența profesorilor cu olimpiada NATURA DINTRE APE, oferim un mic tutorial de participare, de modul în care, dincolo de mândria de a pregăti campioni, profesorii transmit spiritul de competiție și iubirea pentru natură, pentru mediul înconjurător.

PAȘII PENTRU ÎNSCRIEREA CADRELOR DIDACTICE ÎN COMPETIȚIE

Pentru a vă înscrie în cadrul competiției NATURA DINTRE APE, din poziția de cadru didactic, fiind astfel eligibil pentru cele două tipuri de premii acordate cadrelor didactice, este necesar să realizăm următorii pași:

Navigăm pe pagina www.brio.ro și căutăm secțiunea Brio Școli. Derulăm în cadrul acestei pagini și selectăm opțiunea ”Creează cont profesor” (Butonul mov) sau accesăm pagina de înscriere profesor la următorul link: https://brio.ro/creeaza-cont-profesor

Fig. 1 – Imaginea pe care trebuie să o regăsim, împreună cu formularul de înscriere pe care îl vom completa

După ce ne-am înregistrat informațiile și am confirmat transmiterea acestora către Brio.ro în vederea creării contului, vom regăsi afișat următorul mesaj:

Fig. 2 – Contul a fost creat în urma completării formularului din platformă. Următorul pas, verificăm adresa de email pe care am folosit-o pentru a ne înscrie.

Verificăm la adresa de email precizată în formularul de înscriere, mesajul de confirmare din partea celor de la Brio.ro, în vederea confirmării și creării contului. Mesajul primit ar trebui să arate astfel:

Fig. 3 – Email-ul primit din partea celor de la Brio.ro prin care confirmăm creearea contului de cadru didactic pe platformă, prin selectarea link-ului evidențiat în email.

Odată ce selectăm link-ul primit, se va deschide o nouă fereastră în motorul de căutare al dispozitivului de pe care lucrați. Odată încărcată pagina, vă rugăm să derulați până veți regăsi concursul ”Natura dintre ape”.
Apăsați tasta verde pe care regăsiți textul ”+Adaugă cod elev”. Ar trebui să regăsiți informațiile de mai sus astfel:

Fig. 4 – Ecranul din cadrul paginii Brio.ro care se va deschide după ce ați selectat link-ul primit pe email, alături de mesajul ”Îți mulțumim pentru confirmare.”

Odată ce ați selectat opțiunea de a adăuga un cod de elev, se va încărca o pagină unde regăsim un câmp, în care veți introduce codul elevului participant în cadrul competiției.

Fig. 5 – Derulați până regăsiți bannerul pentru competiția ”Natura dintre ape” și selectați opțiunea ”+ Adaugă cod elev” pentru a adăuga codul elevilor participanți.

!!!Atenție!!! –  introducerea incorectă  a codului, o literă sau cifră greșită, va conduce la invalidarea procesului de înscriere a cadrului didactic.

Fig. 6 – Pagina în care introducem codul transmis de către elev.

 

Codul elevului se regăsește în ecranul principal ce apare după logarea în cadrul platformei https://brio.ro/naturadintreape, cod pe care elevul îl transmite către cadrul didactic de la școală, pe care ulterior profesorul îl va introduce în contul personal.

Fig. 7 – Ecranul principal care va fi afișat elevului după logarea în platformă.

 

Fig. 8 – Derulați până regăsiți bannerul competiției ”Natura dintre ape”. Odată regăsit, codul elevului este semnalat cu litere îngroșate. Aveți grijă să copiați și transmiteți forma întreagă a acestuia.

Gata, acum sunteți înscriși în cadrul competiției NATURA DINTRE APE alături de elevii dumneavoastră și sunteți eligibili pentru premiile în valoare de 900 de lei (sub formă vouchere eMAG pentru produse IT&C) la cele două categorii:

⊕ cadrul didactic cu cei mai mulți elevi înscriși în competiție (un premiu pentru ciclul primar, unul pentru cel gimnazial)

cadrul didactic al cărui elev este desemnat campion (pentru fiecare clasă participantă, de la a II-a până la clasa a VII-a)

Baftă elevilor și succes profesorilor care s-au implicat și care susțin olimpiada școlară NATURA DINTRE APE!

Dacă noi nu am știut cum să ne purtăm cu natura, să înțelegem biodiversitatea, să respectăm mediul înconjurător, poate e momentul să lăsăm copiii să învețe să o facă.


Dacă vreți să aflați mai multe despre dificultatea subiectelor, despre metodologia de evaluare și alte informații legate de competiția școlară NATURA DINTRE APE, vă așteptăm la sesiunea de pregătire online, astăzi, 24 mai, de la ora 19:00 pe pagina de facebook Educație Privată. Pentru mai multe detalii click aici.

sesiune de pregătire NATURA DINTRE APE

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.