fbpx

Oana Țoiu (deputată USR) crede că violatorii de copii ar trebui pedepsiți prin castrare chimică

Deputata USR Oana Țoiu lansează o opinie tranșantă, în contextul cazului de răpire a fetițelor din Brașov. Ea afirmă că violatorii de copii merită castrare chimică.

Ce spune Oana Țoiu:

Nu sunt un om al părerilor radicale dar violatorii de copii merită castrare chimică.
Noi când urlam disperați că recursul compensatoriu lasă violatorii pe stradă ni se reproșa des că exagerăm.

Violatorul fetițelor de 10 și 12 ani din Brașov trebuia să fie azi încă în închisoare pentru violul altei minore dar a ieșit pe recursul compensatoriu.

Și fapta lui de acum nu este încă automat încadrată la viol până nu este dovedită constrângerea (o absurditate pentru care avem două condamnări ale Curții Europene a Drepturilor Omului) iar legea noastră care stabilește clar că asta e viol, fără tăgadă și portițe de scăpare, legea vârstei consimțământului sexual, este blocată de un an pentru că nu e a PNL și PSD (nu e doar analiza mea, a declarat Scântei public asta fără jenă).

Foarte bine, au facut și PNL și PSD alta la fel jumătate de an mai târziu dar acum stau și cu a noastră și cu a lor blocate de un ministru care nu le susține și lipește la dezbateri.

Eu nu știu ce trebuie să se întâmple să folosim puterea pe care o avem și pentru fetițele lăsate prea ușor în calea și în mâna unor monștri care nici în poveștile horror nu își au locul.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.