fbpx

O educatoare și-a pus viața în pericol pentru a-i salva pe copii

foto: arhivă

O educatoare din Deva a ajuns la spital după ce a sărit în fața unui jet de apă clocotită pentru a-i proteja pe copii, relatează protv.ro.

Incidentul grav a avut loc la o grădiniță, după ce o țeavă de apă caldă s-a spart în timpul orelor. O fetiță de șase ani se afla în apropiere și a suferit arsuri pe torace și pe față, iar pentru a-i proteja pe ceilalți copii, educatoarea s-a aruncat în fața jetului fierbinte, fiind rănită.

„Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, în incinta unei grădiniţe din municipiul Deva, o minoră în vârstă de șase ani a fost stropită accidental cu apă fierbinte la nivelul feţei de la caloriferul clasei. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că minora în vârstă de șase ani, în timp ce se afla în sala de clasă a unei unităţi de învăţământ preşcolar din municipiul Deva, la un moment dat, din cauza unei defecţiuni la robinetul unui calorifer utilizat pentru încălzirea sălii de clasă, a fost stropită cu apă fierbinte în zona feţei, fiind rănită uşor”, a transmis IPJ Hunedoara.

Fetița și educatoarea au ajuns la spital cu arsuri și li s-a recomandat să fie văzute de un specialist în chirurgie plastică, potrivit protv.ro.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Şcolar Hunedoara au demarat o anchetă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.