fbpx

Ziua Porților Deschise, la Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei

Pe 3, 10 și 17 martie 2023, în intervalul orar 09:30 – 13:00, Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei te invită la Ziua Porților Deschise. 

 

În cadrul evenimentului, părinții vor afla de ce Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei este cea mai bună alegere pentru copilul lor!

Aceștia vor fi invitați să viziteze sediul Grădiniței: de la clase, dormitoare, laboratoare, piscina interioară, sala de sport, de dans ori de muzică până la sala de spectacole și spațiile de joacă exterioare. 

Participanții vor cunoaște echipa de conducere a Grădiniței cu program prelungit Prietenii Mei dar și cadrele didactice și doamnele îngrijitoare. Pentru preșcolari, au fost pregătite diverse activități educative, ateliere arts and crafts și multe alte surprize. 

Vă invităm cu drag să treceți pragul Grădiniței cu program prelungit Prietenii Mei și să descoperiți o familie și un spațiu primitor, în care copiii cresc frumos, se dezvoltă armonios, au parte de cele mai bune dotări și personal calificat, petrec timp în aer liber și participă la fel de fel de activități interesante și educative. 

Vizionările se fac pe baza programărilor. Ne puteți trimite solicitare pe mail-ul instituției [email protected] sau la telefon 021.222 46 42.

De ce Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei?

 

Înfiinţată în 2015, misiunea instituţiei este de a oferi educație, șanse egale și dezvoltare personală continuă tuturor preşcolarilor.

 

„Pentru a crește frumos și sănătos, preșcolarii au nevoie de o îndrumare fără reproș. Cadrele noastre specializate au o contribuţie semnificativă în dezvoltarea copiilor, atât din punct de vedere emoţional, cât şi cognitiv. Suntem o familie, iubim ceea ce facem și transmitem aceste sentimente și copiilor,  afirmă prof. Florentina Cristea, director al Grădiniţei Prietenii Mei.

 

Cu un design interior modern, Grădiniţa Prietenii Mei îi întâmpină pe cei mici într-o clădire care ocupă o suprafaţă totală de peste 4.500 de metri pătraţi. 

 

Fiecare grupă de copii preşcolari dispune de un perimetru alcătuit din: 

 • sala de activităţi
 • grup sanitar
 • dormitor distinct

 

Preocuparea pentru detalii, armonia spaţiului şi atenta supraveghere a personalului calificat creează o ambianţă caldă şi primitoare pentru preşcolari

 

Copiii au la dispoziție:

 • sală de mese cu bucătărie proprie
 • spaţii de joacă interioare şi exterioare
 • cabinet medical
 • piscină încălzită acoperită
 • sală de dans, de karate ori gimnastică, toate cu  vestiare separate
 • sală de spectacole cu pian
 • centrul de limbi străine
 • laborator de informatică
 • laborator de astronomie

 

Pentru ca cei mici să beneficieze de numeroase oportunităţi, Grădiniţa cu program prelungit Prietenii Mei se axează și pe dezvoltarea unor parteneriate cu reprezentanţi ai mediului academic, mediului economic şi socio-cultural.

Informaţii detaliate despre Grădiniţa Prietenii mei sunt disponibile pe site-ul unității gradinitaprieteniimei.ro  sau urmărind pagina de facebook facebook/gradinitaprieteniimei. Ne găsiți pe Bulevardul Metalurgiei, numărul 87, sector 4, București. Ne puteți contacta la numărul de telefon 021.222 46 42 sau pe mail [email protected]