fbpx

Şcoala Internaţională King George iubeşte sportul şi promovează mişcarea

Elevii clasei a V-a s-au bucurat de o seară efervescentă la Sala Polivalentă, unde au trăit la intensitate spectaculosul meci de handbal feminin, CSM BUCUREȘTI – HC ZALĂU.

În cadrul proiectului “Iubim sportul, promovăm mişcarea”, dedicat elevilor de gimnaziu, dorim să le transmitem elevilor noştri importanţa sportului, a mişcării şi beneficiile unui stil de viaţă sănătos.

Însoţiţi de diriginta clasei, Andreea Mesescu, elevii s-au simţit ca nişte suporteri adevăraţi şi au susţinut echipa CSM Bucureşti, căreia i-au şi purtat noroc, jucătoarele impunându-se cu scorul de 27-24 şi adjudecându-şi cele trei puncte.

Proiectul “Iubim sportul, promovăm mişcarea” –

https://youtu.be/rdaoJ0A_fsw

https://youtu.be/cWyS5uamvtI

https://youtu.be/RHdcPvHTv5Q

#ScoalaInternationalaKingGeorge #proiectegimnaziu #iubimsportulpromovammiscarea #gimnaziu #searaefervescenta #bucurie #handbalfeminin #entuziasm #echipa #scoala #meci #SalaPolivalenta #CSMBucuresti

Despre Școala Gimnazială King George

”Învățământul gimnazial, parte componentă a învățământului general obligatoriu, este privit, în cadrul Școlii Internaționale King George, în mod integrat, dând astfel posibilitatea dezvoltării și diversificării abilităților care conturează profilul de formare a elevului.

Ne propunem să creăm un profil al absolventului modern de gimnaziu, care să reflecte personalități și caractere puternice, fundamentate pe principiile educației oferite de provocările secolului XXI.

În cadrul Școlii Internaționale King George promovăm modelul care îl plasează pe elev în rolul central, profesorul concentrându-și atenția atât asupra elevilor, cât și asupra procesului de învățare. Elevul King George este atras de învățarea activă, prin care are ocazia, asumându-și un grad înalt de responsabilitate, să-și identifice propriile obiective educaționale, să-și găsească surse informative și să-și construiască propriul sistem de cunoștințe bazat pe acele obiective personale anterior identificate.

Metoda de predare este selectată de cadrul didactic și este pusă în aplicare în lecții sau activitățile extrașcolare cu ajutorul elevilor și în beneficiul acestora; presupune, în toate cazurile, o colaborare activă între profesor și elev, implicându-l în căutarea de soluții, la distingerea dintre adevăr și eroare și care, sub forma unor variante și/sau procedee selecționate, se folosește pentru asimilarea cunoștințelor, a trăirilor valorice și a stimulării spiritului creativ.”