fbpx

Reuniunea anuală a Consiliului Științific al LTN

Liceul Teoretic Național (LTN) este o școală privată preuniversitară care și-a început activitatea în București în anul școlar 2012-2013. Grație sistemului modern de organizare și funcționare, expertizei și creativității managementului, dar și valorii corpului profesoral, LTN s-a afirmat ca o alternativă serioasă, predictibilă și viabilă pentru tot mai mulți părinți și copii. 

În luna ianuarie 2018 a fost înființat Consiliul Științific al LTN format din personalități de seamă ale vieții științifice, culturale și sportive din România, avându-l ca Președinte de onoare pe acad. Nicolae Victor Zamfir (membru titular al Academiei Române), iar ca Președinte executiv pe prof. univ. dr. Dorin Sarafoleanu (membru titular al Academiei de Științe Medicale). 

Prin participarea la activitatea acestui organism consultativ, bazată exclusiv pe criterii academice, reprezentanți de seamă ai societății românești doresc să dea un semnal asupra modului în care intelectualii din România se pot implica în procesul de modernizare a învățământului preuniversitar românesc. 

Dincolo de elementul de noutate reprezentat de constituirea unui astfel de organism consultativ pe chestiuni educative, adevărata provocare a Reuniunii anuale a Consiliului Științific o constituie luarea în discuție de către participanți a proiectului ”Modelul LTN – Școală pentru viață”, care se adaptează continuu la noile realități, transformând în oportunitate provocările vremurilor pe care le trăim în această perioadă. 

În acest context, pe data de 24 noiembrie 2020 are loc Reuniunea anuală a membrilor Consiliului Științific al LTN care se va desfășura online începând cu ora 12:00 și care va fi prezidată de acad. Nicolae Victor Zamfir. 

Pentru participarea la Reuniunea online și pentru a putea stabili cele mai bune condiții de lucru este de dorit să transmiteți opțiunile dumneavoastră de participare la următorul contact: