fbpx

„Provocările vieții – oportunități de creștere” – curs practic

Fundația Romanian Business School organizează cursul de dezvoltare personală pentru reziliență „Provocările vieții – oportunități de creștere”. Cursul este creat special și poate fi accesat prin înregistrare la: [email protected] cu specificarea în subiect “ Înregistrare curs reziliență”.

Acest curs online este autentic interactiv, adaptat situației actuale. Temele vor oferi suport de cunoaștere actualizat pentru lumea în care trăim. Exercițiile, bazate pe o metoda originală, vă vor ajuta să parcurgeți o experiență revelatoare, începutul unei schimbări de anvergură în modul de a gândi, a simți și a face lucrurile, o altă perspectivă de abordare a vieții cotidiene.

După 7 saptamani de experiențe transformatoare, în cadrul unui webinar săptămânal, seara, de la ora 19.00 și însoțire permanentă între webinarii, veți pleca cu soluții practice pentru a vă continua viața și profesia la un nivel superior de reziliență. Formator Dănuț Mitruț – asistență si consiliere în probleme de dezvoltare personală și orientare în carieră.

Detalii privind agenda cursului și programarea sesiunilor vor fi transmise pe email celor care transmit solicitarea la adresa de email menționată.