fbpx

Liceul, o aventură numită adolescență

aventură adolescență

Anii de liceu! Unii dintre cei mai frumoşi ani din viaţa unui om, perioada descoperirilor, locul în care acumulezi experiențe, unde poţi visa, unde îţi faci prieteni şi dai frâu liber imaginaţiei. 

 

Am aşteptat cu nerăbdare ca primii noştri liceeni să păşească în instituţia noastră de învăţământ, să îi cunoaştem, să pornim împreună cu ei într-o expediţie de patru ani. Aici, pe copii îi aşteaptă o lume plină de provocări, de curiozităţi, dar şi de întrebări şi răspunsuri. 

Faptul de a fi dirigentele primei generaţii de liceu este o mândrie care nu poate fi definită în câteva simple cuvinte, ne explică entuziasmat chiar dirigintele clasei a IX, Tudor Petcu, profesor de filosofie, trainer lingvistic, un om dedicat, care pune suflet și pasiune în munca lui: “Fiind conştient de privilegiul pe care îl am de a contribui la formarea unor adolescenţi în vederea devenirii lor ca viitori adulţi, sper în acelaşi timp că voi putea fi, prin exemplul meu, hrana morală, intelectuală şi spirituală de care au nevoie. Acest debut îmi oferă prilejul unei noi direcţii de viaţă şi posibilitatea de a învăţa în permanenţă despre mine pentru a deveni resursa potrivită în vederea unei deveniri autentice şi coerente a elevilor mei. Pe de altă parte, îmi exprim bucuria sinceră de a face parte din echipa unei şcoli pentru care pregatirea responsabilă a omului de mâine reprezintă caracteristica principală. Copiii sunt extraordinari si este un privilegiu pentru mine sa lucrez cu ei.”

Bine aţi venit, dragi elevi în călătoria minunată numită viață academică! 

 

#LiceulInternationalKingGeorge #LiceulTeoreticKingGeorge #onouaaventura #anideliceu #adolescenti #oaventuranumitaadolescenta #viataacademica #pasiune #bucurie #profesordiriginte