fbpx

Înscrieri la Grădiniţele King George

Grădinițele King George

„Mami, iarăşi ai venit prea devreme după mine. Voiam să mai stau cu Teacher şi colegii mei.” Fiecare zi petrecută de preşcolarii noştri la grădiniţă semnifică pentru ei bucurie, energie, noi aventuri şi provocări. Entuziasmul copiilor, încântarea din ochii lor, iubirea ce le-o poartă educatoarelor şi supraveghetoarelor semnifică pentru noi un ţel atins. 

Copiii King George sunt voioși și descurcăreți, sunt haioşi şi curajoşi, iar educatoarele noastre sunt spirituale, responsabile, au multă răbdare, oferă iubire și înțelegere. 

Grădinițele noastre sunt locuri frumoase în care se leagă numeroase prietenii, un loc în care atitudinea afectuoasă și responsabilă a adulților încurajează dezvoltarea personală, în ritm propriu, a fiecărui copil.

#KingGeorgeInternationalSchool #ScoalaInternationalaKingGeorge #inscrierigradinite #inscrieriKingGeorge #bucurie #energie #încantare #entuziasm #echipaKingGeorge #familiaKingGeorge #aventuralagradinita

Prezentare

În acord cu principiile educației timpurii, considerăm că fiecare copil este unic, nevoile copilului sunt cerințe importante pentru educație, sunt diferite de la un copil la altul și de la o perioadă la alta, deci abordarea lui nu poate fi decât specifică. Achizițiile copilului în primii ani de viață sunt enorme și decisive. Dezvoltarea copilului este dependentă de ocaziile de învățare situaționale, fiecare act de îngrijire este un demers educativ, iar interacțiunea activă cu adultul este definitorie.

Ne propunem crearea climatului socio-educațional adecvat unei pregătiri înalte și astfel, dezvoltarea liberă, integrală și armonioasă a personalității copilului, sprijinind formarea autonomă și creativă a acestuia. Tot ceea ce gândim, știm și credem despre copil își pune amprenta în tot ceea ce facem pentru el. Cu cât ne vom apropia mai mult de el și îl vom înțelege mai bine, cu atât vom învăța mai multe despre ceea ce ar trebui să facem, pentru a-l ajuta să crească și să se dezvolte la nivelul întregului potențial de care dispune. Le ghidăm copiilor primii pași spre încrederea în propriile puteri și îi ajutăm să devină persoane conștiincioase, de succes și armonios integrate în societatea actuală.

Grădinițele King George