fbpx

Campanie de Burse la Spark Hybrid High School

Liceul Hibrid Spark a lansat programul de burse pentru anul școlar 2023-2024. Bursele Spark sunt o oportunitate excelentă pentru elevii ambițioși care doresc să descopere un alt tip de educație – una care este construită în jurul nevoilor lor.

Bursele pot fi considerate un „pașaport” gratuit către o educație calitativă. Ele dețin cheia pentru a transforma vieți și a deschide uși care altfel, ar fi rămas închise. Acestea oferă mai mult decât un simplu ajutor financiar; ele oferă speranță, oportunități și o cale spre succes pentru elevi.

Cu ajutorul burselor, elevii se pot concentra pe studiile lor, își pot explora pasiunile și pot participa în activități extracurriculare fără povara grea a stresului financiar pentru familiile lor, sau presiunea lipsei de timp.

Pentru a contribui la îndeplinirea viselor unor adolescenți ambițioși, Spark oferă 10 burse complete de liceu pentru 10 elevi care împărtășesc de ce merită una din bursele Spark.

Căutăm elevi ambițioși, cu o pasiune pe care vor să și-o dezvolte, tineri care au nevoie de flexibilitate să-și urmeze propriul traseu educațional. Tineri cu planuri mari pentru viitor, care au nevoie de sprijin. Spark crede în puterea pe care o oferă flexibilitatea și înțelege importanța echilibrului dintre mediul academic și interesele personale.

Cine poate beneficia de o bursă Spark?

Bursele sunt deschise tuturor elevilor români sau internaționali care au terminat cel puțin Year 9 (clasa a 8-a în sistemul școlar Românesc) și doresc să se îmbarce într-o experiență educațională plină de flexibilitate.

Fie că elevii sunt entuziaști în ceea ce privește programarea, arta, sportul, muzica sau ceva complet ieșit din comun, modelul educațional flexibil de la Spark le deschide calea tuturor elevilor ambițioși să aplice!

Cum pot aplica elevii?

Elevii trebuie să creeze un videoclip cu ei înșiși în care vorbesc despre ambiția lor și/sau nevoia lor de a primi o bursă Spark, și să completeze un formular cu datele lor personale.

Pașii detaliați aici.

Beneficii

Prin câștigarea bursei, cei 10 elevi de liceu norocoși vor avea flexibilitatea de a învăța:

Ceea ce își doresc
Când doresc ei
De oriunde s-ar afla
Pe baza modelului nostru academic ghidat de cei 3 piloni (Academics, Wellbeing & Future-Readiness)
Cu peste 85 de colegi internaționali de excepție

Iată cum descrie Vlad M., unul dintre bursierii noștri, experiența lui la Spark:

„Spark este una din puținele școli care chiar te pregătește pentru lumea reală și te ajută să îți găsești un scop în viață. Deoarece am controlul asupra modului în care îmi organizez task-urile, îmi pot gestiona timpul în așa fel încât să trec toate examenele necesare cu note mari, având în același timp și timpul necesar pentru proiectele mele personale. De exemplu, prin flexibilitatea oferită de Spark, am putut să mă duc dimineața să exersez zborul cu avioane RC sau să iau o pauză de la școală pentru câteva zile pentru a termina de asamblat prototipul câinelui meu robot.”

Vlad M., elev în Year 11

Cele 10 burse acordate de Spark School reprezintă 10 șanse pentru 10 elevi de a beneficia de o educație diferită, unică, cu un parcurs de învățare personalizat și cu mult sprijin pentru a deveni persoane echilibrate până la absolvire. Iată o perspectivă asupra experienței Spark de la părinții unuia dintre elevii noștri:

„În două luni, Tashi își va încheia primul an la Spark și putem spune că această școală este ceea ce am visat mereu pentru el. Tashi a prosperat în multe aspecte, iar noi, ca părinți, suntem foarte mulțumiți de progresul său și de spațiul pe care îl are la dispoziție pentru a-și cultiva propriile interese. După experiența Spark, nici măcar nu putem lua în considerare posibilitatea unui alt tip de mediu educațional pentru copilul nostru.”

Răzvan D., tatăl lui Tashi, elev în Year 11

Cunoașteți un elev ambițios care credeți că ar fi perfect pentru această oportunitate?

Nu ezitați să îi trimiteți acest document sau să îi redirecționați către site-ul Spark.

Aplicațiile sunt deschise până pe 31 iulie.


Despre Spark

Spark este un liceu internațional hibrid, fondat de educatori globali cu experiență de conducere în școli independente din întreaga lume, care oferă curriculum internațional Cambridge. Spark schimbă aspectul învățământului liceal, permițându-le tinerilor din cadrul comunității sale să își urmeze propriile pasiuni și preferințe în ceea ce privește locul și modul în care învață. Aflați mai multe despre modelul educațional unic al Spark la www.spark.school.


Află mai multe despre SPARK 

SPARK SCHOOL HYBRID