fbpx

Marius Nistor: În grupurile de profesori ar putea fi infiltrați agitatori

Sursă imagine: Realitatea.net

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie ”Spiru Haret”, Marius Nistor, a afirmat, astăzi, că este posibil ca anumiţi agitatori să se fi infiltrat în grupurile de profesori, unii chiar motivaţi politic şi anunţă că le-a cerut colegilor să fie atenţi la astfel de situaţii şi mesaje.

”Le cer categoric ca orice intervenţie externă, orice intervenţie politică să fie respinsă ferm”,le-a transmis el colegilor, potrivit News.ro.

Nistor afirmă că există unii care şi-ar dori să profite de această mişcare. ”Le-am cerut colegilor noştri în permanenţă să fie atenţi la aşa ceva”, a transmis Nistor.

Marius Nistor a fost întrebat, joi, la Antena 3, dacă există agitatori printre colegi şi a afirmat: ”S-ar putea să fie. Nu am de unde să ştiu. Nu pot să controlez. Daţi-mi voie, nu pot să controlez ce apare pe grupurile de Facebook, pe grupurile profesorilor. Eu încerc să plec de la buna credinţă, discutând clar cu liderii noştri de sindicat şi cu membrii noştri de sindicat şi

le cer categoric orice intervenţie externă, orice intervenţie politică să fie respinsă ferm. Nu acceptăm aşa ceva sub nicio formă”.

Întrebat dacă s-au încercat intervenţii politice în actualul perotest, Nistor a precizat: ”Nu am de unde să ştiu. Pesemne că unii şi-ar dori să profite de această mişcare. Le-am cerut colegilor noştri în permanenţă să fie atenţi la aşa ceva”.

grupurile de profesori

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.