fbpx

Liceul Internațional IOANID anunță burse integrale și parțiale pentru anul școlar 2020-2021

Pentru anul școlar 2020-2021, Liceul Internațional IOANID anunță că a dat startul unui program de burse dedicat elevilor de liceu din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a care își doresc să participe în cadrul unui sistem de școlarizare bilingv, cu un studiu intensiv (sau exclusiv) al limbii engleze.

”Conținutul  programelor școlare pe baza cărora se planifică activitatea din Liceul International IOANID sunt avizate de Ministerul Educației Naționale și sunt abordate într-o manieră modernă, prin tehnici de predare creative, inovatoare, interactive, centrate pe elev, cu ajutorul unor materiale şi mijloace didactice la standarde internaționale.

Bursele pot fi atât integrale, cât și parțiale, în funcție de rezultatele obținute la Evaluarea Națională și la evaluarea noastră internă (testare la matematică și limba română), taxele de școlarizare fiind acoperite de liceu cu o proporție de până la 100% din valoarea totală”, precizează reprezentanții Liceului.

Inscrierea se face prin completarea chestionarului online, disponibil aici:  https://www.ioanid.com/formular-inscriere-burse/

Despre Liceul Internațional IOANID

Liceul Internațional IOANID le oferă elevilor săi posibilitatea de a-și continua studiile atât în țară, cât și în străinătate, având șansa de a se înscrie în clasele în sistem românesc (filologie & științe ale naturii) sau în clasa Cambridge International Education. 

Diplomele oferite de Cambridge International Education sunt dovada reușitei academice, fiind apreciate de universități și angajatori din toată lumea. Peste 1.400 de universități din lumea întreagă recunosc diplomele CAMBRIDGE: toate universitățile din Marea Britanie si peste 600 de universități din SUA (inclusiv toate universitățile Ivy League), Canada, Australia, Singapore, Germania, Olanda etc.

Peste 10.000 de școli din 160 de țări urmează programele Cambridge International Education, care oferă flexibilitate în crearea curriculumului: școlile au libertatea de a alege materiile cele mai potrivite pentru elevii lor. Limba de studiu și de examinare este engleza, iar manualele sunt create de edituri britanice, în general Cambridge University Press și Oxford University Press.

anul școlar 2020-2021