fbpx

Liceeni și tineri din Focșani au mers la Spitalul Județean cu flori pentru cadrele medicale

Foto: Vrancea24.ro

Mai mulți tineri din Focșani, inclusiv liceeni,  au dorit să transmită un mesaj de încredere și mulțumire către medicii, asistenții, infirmierele și ceilalți angajați ai Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, care se luptă de mai bine de un an cu virusul COVID-19.

Potrivit publicației Vrancea24.ro, ei au venit astăzi în curtea spitalului, în fața Unității Primire Urgențe, pentru a le dărui flori cadrelor medicale, a le mulțumi și încuraja, deopotrivă. Ei și-au exprimat, astfel, solidaritatea cu efortul și sacrificiile pe care le fac angajații unității medicale în această bătălie pentru sănătatea oamenilor. În curtea spitalului a fost întins și un banner, acoperit cu flori, pe care scria: ”Mulțumim cadrelor medicale că sunt aici pentru noi”. Nu au lipsit, bineînțeles, aplauzele. Cadrele medicale care au ieșit în curtea spitalului au mulțumit și au primit cu emoție florile și încurajările.

„Suntem astăzi aici pentru a mulţumi cadrelor medicale pentru eforturile lor, pentru că în vremurile acestea nesigure, în care tuturor ne este frică, ei ne dau curaj, ne dau speranţă. Am decis să le aducem flori în semn de mulţumire pentru tot ceea ce fac şi oricine îşi doreşte să-şi arate susţinerea şi mulţumirea pentru ceea ce fac medicii noştri, poate să aducă în zilele următoare flori aici, în faţa spitalului”, a declarat pentru AGERPRES Ioana Lovin, elevă la Liceul Cuza din Focșani.

„Suntem astăzi aici pentru a mulţumi cadrelor medicale pentru eforturile lor, pentru că în vremurile acestea nesigure, în care tuturor ne este frică, ei ne dau curaj, ne dau speranţă. Am decis să le aducem flori în semn de mulţumire pentru tot ceea ce fac şi oricine îşi doreşte să-şi arate susţinerea şi mulţumirea pentru ceea ce fac medicii noştri, poate să aducă în zilele următoare flori aici, în faţa spitalului”, a declarat pentru AGERPRES  tineri din Focșani.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *