fbpx

Lecție de bun-simț în tren: o adolescentă a certat-o pe o femeie pentru că își arunca cojile de semințe pe jos

Scenă mai puțin obișnuită într-un vagon de tren românesc. O adolescentă a admonestat-o pe o femeie pentru că aceasta din urmă făcea mizerie, aruncându-și pe podea cojile de la semințe. Fata a filmat scena ți a postat-o pe contul său de Facebook.

 

Din seria "eşti mai mică, taci". #cfr

Publicată de Ravena Alexandra pe Vineri, 31 mai 2019

„Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?“.

Femeia ripostează şi îi spune tinerei să-şi vadă de treaba ei. „Nu vreau să-mi văd de treaba mea, pentru că şi eu circul şi nu vreau să circul în mizeria făcută de ceilalţi şi tot noi comentăm că este mizerie. Vă rog să ridicaţi cojile“, i-a răspuns tânăra.

Femeia a încercat, în continuare, să o intimideze pe adolescentă, pe motivul diferenței de vârstă: „Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine“.

Fata a continuat să îi reproșeze faptul că nu își strânge cojile. De remarcat că în timpul discuției niciun alt călător din compartiment nu găsește de cuviință să spună ceva.

În schimb, într=o declarație acordată ziarului Adevărul, Ravena a mărturisit că un alt călător care se afla în compartiment a sărit în apărarea celei care mânca seminţe, situaţie care nu a mai fost filmată.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.