fbpx

”Învață să gândești ca să te răzvrătești!”- campanie originală a Facultății de Filosofie

Facultatea de Filosofie a Universității București a demarat o campanie de promovare pe Facebook cu un mesaj puternic și orientat către implicarea civică. În videoclipul postat pe pagina Facultății, Dorina Pătrunsu, profesoară a Facultății de Filosofie, spune că ”libertatea, chiar și în democrație, are nevoie de oameni pregătiți să lupte pentru ea”.

”Să trăiești într-o societate liberă nu presupune să îți spună cineva cum să fii, ce să fii și ar trebui să ți se îngăduie chiar să fii nefericit. De aceea, nesupunerea civilă e un indicator al libertății. Care e morala? Morala nu e să ne răzvrătim, morala e să gândim. Costă mai puțin!”, afirmă profesorul de filosofie.

 

Învață să gândești ca să te răzvrătești!

Trăim într-o lume de reguli care îți indică ce și cum să faci. În acest context, libertatea are nevoie de oameni dispuși să lupte pentru ea. Dorina Pătrunsu, profesoară a Facultății de Filosofie, cu care poți studia Doctrine politice, Libertate și mentalități ori Filosofie politică şi socială, te îndeamnă să vii la Filosofie dacă vrei să înveți cum să gândești înainte să te răzvrătești. Înscrierile au loc la sediul Facultății și online între 9 – 22 iulie. Mai multe detalii aici: http://filosofie.unibuc.ro/

Publicată de Facultatea de Filosofie a Universității din București pe Luni, 2 Iulie 2018

Citește și:

https://www.educatieprivata.ro/ce-se-intampla-in-romania-are-o-factura-o-platim-deja-interviu-cu-mircea-dumitru-partea-a-doua/

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.