fbpx

International School of Bucharest (ISB) acordă burse de studiu integrale şi parţiale pentru anul şcolar 2020/2021

Burse integrale sau parțiale de studiu vor fi acordate de către International School of Bucharest pentru anul şcolar 2020/2021. ISB îşi propune să asigure accesul la un înalt stadiu de educaţie și pentru candidaţi externi, cu vârsta de 14 şi 16 ani, care nu îşi permit cheltuielile unei şcoli internaţionale private, au rezultate academice excelente, au o conduită impecabilă și locuiesc în Bucureşti.

burse ISB

Bursele se acordă pentru programul IGCSE (International General Certificate for Secondary Education) și pentru programul IB (International Baccalaureate Diploma Programme).

Acest program de burse este disponibil elevilor care nu sunt înscrişi la ISB. Elevii care vor să candideze pentru obţinerea unei burse de studiu la ISB trebuie să facă dovada unor rezultate academice excelente şi să aibă o conduită impecabilă. Părinţii trebuie să prezinte situaţia veniturilor lunare, aşa cum este cerută de Comitetul de Acordare a Burselor la ISB. Elevii vor beneficia de burse integrale sau parțiale în fiecare an, numai dacă nivelul academic şi de conduită sunt menţinute la standarde foarte înalte.


Aici ai testimonialele a doi bursieri ISB: Andra Alăzăroaie și Tudor Tănase


Situţia financiară a părinţilor este evaluată anual, iar părinţii beneficiarilor burselor de studiu trebuie să furnizeze informaţiile financiare în fiecare an, pentru a putea să reînnoiască contractul pe baza căruia se alocă bursa de studiu. Toţi cei care candidează pentru obţinerea unei burse de studiu trebuie să furnizeze o serie de documente, respectiv: foaia matricolă pentru ultimii trei ani și primul trimestru al anului de studiu curent, adeverinţele de salariu/pensie ale ambilor părinţi pe ultimele trei luni, precum şi declaraţia părinţilor pe propria răspundere că nu au alte venituri în afară de salariu. Lista completă a documentelor necesare este disponibilă la www.isb.ro. Candidaţii care nu furnizează toate documentele până la termenul limită vor fi descalificaţi. În urma evaluării informaţiilor şi documentelelor furnizate, candidaţii selectaţi vor fi chemaţi la International School of Bucharest pentru testare. 

Dacă întruniţi toate criteriile menţionate mai sus şi doriţi să vă alăturaţi unui mediu academic foarte stimulant şi unei şcoli recunoscute internațional, vă rugăm să ne trimiteţi candidatura voastră până pe 12 ianuarie 2020. Vă rugăm să accesaţi www.isb.rosau să ne scrieţi la admissions@isb.ro dacă aveţi întrebări sau doriţi amănunte.

Înfiinţată in 1996, autorizată de Ministerul Educaţiei din România şi acreditată de Consiliul Şcolilor Internaţionale (CIS), membru asociat al Consiliului Şcolilor Britanice Internaţionale (COBIS), centru de exminare aprobat EDEXCEL şi centru de examinare Cambridge, acreditată de International Baccalaureate Diploma Programme, International School of Bucharest asigură un program educaţional complet şi la standarde înalte pentru elevi cu vârste cuprinse între 2 ani şi 18 ani.


Campusul ISB este situat pe Şos. Gara Căţelu, Nr, 1R, Sector 3, Bucureşti. Peste 40 de naţionalităţi sunt reprezentate în rândul celor peste 700 de elevi ai şcolii. ISB urmăreşte programa Cambridge pentru şcoala primară (Primary School), şi pentru gimnaziu şi liceu (Secondary School). General Certificate of Education (IGCSE) şi International Baccalaureate Diploma Programme oferite de ISB asigură elevilor şcolii accesul la universităţi prestigioase din întreaga lume, inclusiv în România. Engleza este limba de predare, iar majoritatea profesorilor sunt vorbitori nativi de limba engleză.