fbpx

Începe programul Voluntar PROEDUS 2.0. Excursii pe litoral şi stagii de formare pentru elevii înscrişi

sursă foto: Freepik

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a anunțat că astăzi încep înscrierile în programul Voluntar PROEDUS 2.0, cel mai mare program de voluntariat din ţară. Elevii noi, înscrişi în program, vor avea parte de stagii de formare şi excursii de week-end pe litoralul Mării Negre în luna septembrie.

Anunțul făcut de Nicușor Dan:

👩🏻‍🎓Invit liceenii din Capitală să facă parte din cel mai mare program de voluntariat din țară – Voluntar PROEDUS 2.0, pentru care se deschid astăzi înscrierile.
👨🏼‍🎓Participarea la astfel de programe este foarte utilă tinerilor deoarece le oferă acestora oportunități de dezvoltare personală, iar un CV mai bogat le va fi, cu siguranță, de folos în cariera lor viitoare.
🧑🏽‍🎓Participanții la Voluntar PROEDUS 2.0 – elevi din clasele IX-XII, vor primi certificate de voluntariat, stagii de formare și excursii de weekend pe Litoralul Mării Negre.
🟢 Înscrierile se fac pe https://hubproedus.ro/voluntariat-2.0-elevi.html până pe 30 septembrie.

Proiectul Voluntar PROEDUS 2.0 își dorește crearea unei comunități de elevi care să transmită un exemplu de bună practică de la o generație la alta prin implicarea ca voluntari în organizarea de diferite evenimente și proiecte la nivel municipal, prin însușirea voluntariatului ca valoare.

Proiectul este un start pentru o comunitate de elevi care este preocupată de ceea ce se petrece în jurul lor (participare la acțiuni colective, implicarea în organizarea și implementarea de programe, proiecte și evenimente pentru elevii bucureșteni, conștientizarea importanței implicării la nivel local în programe de voluntariat și a importanței implicării în organizații care exersează procese democratice). Din acest an, programul de voluntariat al PROEDUS s-a extins și în mediul online în cadrul platformei, fiind transpuse o serie de activități dedicate elevilor voluntari, activități de învățare, cât și activități de organizare și pregătire.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.