Încă o școală privată participă la protestul #șîeu

O școală privată din Craiova își va întrerupe,  vineri, activitatea timp de 15 minute, în semn de solidaritate cu manifestul #șieu.

”Echipa Școlii Româno-Britanice din Craiova își va opri activitatea timp de 15 minute, vineri, 15 martie, de la ora 15, în semn de solidaritate cu apelul iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostradă pentru a atrage atenția asupra importanței infrastructurii de transport pentru dezvoltarea Romaniei. #Romaniavreaautostrazi #șîeu#SRB”, anunță unitatea școlară, pe pagina sa de Facebook.

Echipa Școlii Româno-Britanice din Craiova își va opri activitatea timp de 15 minute, vineri, 15 martie, de la ora 15,…

Publicată de Școala Româno – Britanică pe Joi, 14 martie 2019

Anunțul vine după ce o școală privată din Piatra Neamț, Liceul Particular nr. 1, a anunțat, încă de ieri, că se alătură protestului.

”Susținem inițiativa civică a domnului Ștefan Mandachi.De aceea pe 15 martie, începând cu ora 15:00, elevii mei vor avea o pauză de 15 minute.
#șieu”

Acesta a fost mesajul prin care Mihai Capşa Togan, profesor de limba română şi director adjunct al liceului respectiv, a anunțat pe Facebook participarea unității școlare la protestul #șieu, inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi.

El a postat și un videoclip în care explică decizia școlii de a se alătura mișcării civice al cărei scop este construcția de autostăzi. Elevii povestesc și ei despre beneficiile pe care o autostradă le-ar aduce în viața lor.