fbpx

Ilfov. O elevă de clasa a VIII-a, aproape de comă alcoolică, încuiată în sala de sport de un profesor

Photo 86222681 © Igor Korionov | Dreamstime.com

Caz șocant la o școală din Ilfov, semnalat de Ştirile Pro Tv. O fată de 15 ani a băut până aproape de comă alcoolică și a fost închisă în sala de sport

Potrivit jurnaliştilor, un profesor ar fi închis-o în sala de sport, ca să-și revină, în loc sa cheme Salvarea, iar la finalul programului a trimis-o acasă. Un părinte a gasit-o aproape inconștientă, într-un parc din fața școlii.

În plus, părinții altor copii au găsit în telefoanele acestora imagini indecente cu adolescenta.

Este vorba despre o fată de clasa a opta, iar potrivit părinților care au scos la iveală această întâmplare tulburatoare, totul s-ar fi petrecut în urmă cu săptămână.

Părinte”Profesorii si directoareaau preferat să o închidă în sala de sport, să o lase pe saltele și ea în starea aceea a început să vomite.”

Părinte: “Se putea îneca cu vomă și muri. Nu poți să lasi un minor în stare de ebrietate nesupravegheat și fără să chemi ajutor medical. Am întrebat ce s-a întâmplat, ce măsuri s-au luat și ne-a spus că nu e treaba noastră.”

Că ar fi băut în școală nu este tot. Strigător la cer este că toți copiii au distribuit între ei pe telefoane poze cu fata în ipostaze indecente făcute, se pare, în afara școlii.

Părinte“Au venit copiii de la școală și au zis că au găsit prezervative în toaletă.”

Părinte“Am făcut trei plângeri către Inspectoratul Școlar Ilfov, Inspectoratul de Poliție și Minister.”

Primarul localității spune că ar fi stat de vorbă cu reprezentanții școlii, iar aceștia i-au spus altceva.

Primar“Această faptă semnalată ieri se petrecea în afara unității școlare.”

Directorul școlii nu a dorit să ofere un punct de vedere.

Directia de Asistență Socială verifică acum situația din familia copilei. Aceasta le-ar fi recunoscut că a băut și că nu-și mai amintește nimic din ce s-a întâmplat după.

Sursă foto: https://www.dreamstime.com/stock-photo-girl-bottle-alcohol-portrait-image86222681

comă alcoolică

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.