fbpx

Google a șters 11.000 de recenzii negative ale castelului deținut de prințul acuzat de uciderea ursului Arthur

Ratingul de pe Google al Castelului Riegersburg, deținut de prințul Emanuel von und zu Lichtenstein a revenit joi seară la 4,6 după ce administratorii rețelei au șters peste 11.000 de recenzii negative postate, în majoriate, de români revoltați de uciderea ursului Arthur, potrivit datelor publicate de ziare.com.

Castelul deținut de familia Prințului Emanuel von und zu Liechtenstein, cel care l-a ucis pe Arthur, cel mai mare urs brun din România, a fost în cursul zilei de joi cădere liberă după ce românii au bombardat recenziile cu comentarii negative.

Castelul, o construcție medievală din regiunea Stiria, Austria, care este și muzeu, era vizitat anual de un număr impresionant de oameni și avea un rating pozitiv pe Google Maps. Punctajul a început să scadă rapid, ajungând la 1,8 (din 5, notă maximă). Peste 12.000 de persoane au postat recenzii negative și au acordat o singură „stea” castelului.

„Criminalule”, „Pentru Arthur”, „Rușine, nu suntem de vânzare” – sunt doar câteva dintre comentarii.

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein este responsabil pentru uciderea lui Arthur, considerat cel mai impozant exemplar de urs brun din Europa. Emanuel von und zu Liechtenstein (42 de ani) domiciliază în Riegersburg, localitate situată în regiunea austriacă Stiria, unde administrează un domeniu uriaș, construit în jurul anului 1100. În același timp, activează ca doctor, cu normă limitată.

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein este responsabil pentru uciderea lui Arthur, considerat cel mai impozant exemplar de urs brun din Europa. Emanuel von und zu Liechtenstein (42 de ani) domiciliază în Riegersburg, localitate situată în regiunea austriacă Stiria, unde administrează un domeniu uriaș, construit în jurul anului 1100. În același timp, activează ca doctor, cu normă limitată. recenzii Liechtenstein (42 de ani) domiciliază în Riegersburg, localitate situată în regiunea austriacă Stiria, unde administrează un domeniu uriaș,

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.