fbpx

Educatoare, acuzată că a bătut mai mulți copii, anchetată de polițiști

foto: Facebook/ Gradinita nr. 40 Ploiesti

O educatoare din Ploiești este acuzată că ar fi bătut mai mulți copii. Polițiștii au deschis un dosar penal după ce părinții micuților au depus plângeri împotriva ei.

Educatoarea de la Grădinița nr. 40 din Ploiești este acuzată de mai mulți părinți că le-ar fi agresat fizic și verbal copiii. Aceștia au depus plângeri la conducerea grădiniței, dar și la Poliție, scrie Observatorul Prahovean.

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu a precizat IPJ.

„Polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către două femei cu privire la faptul că fiicele lor ar fi fost agresate atât fizic, cât și verbal, de către educatoarea acestora, în incinta unei grădinițe din municipiu. La acest moment, sunt efectuate verificări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun” au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

În urma scandalului, conducerea grădiniței a demarat o anchetă internă, iar consiliul de administrație al grădiniței a decis suspendarea educatoarei până la finalizarea cercetărilor, precizează sursa citată.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.