fbpx

Dezbatere publică online organizată de Ministerul Educației pe tema reconfigurării ARACIP

Ministerul Educației anunţă că organizează luni, 27 decembrie 2021, ora 08:00, o dezbatere publică online cu privire la proiectul de act normativ referitor la reconfigurarea ARACIP, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, republicată, la solicitarea Federației Părinților și Aparținătorilor Legali din România și a altor asociații.

Proiectul de act normativ și nota de fundamentare pot fi consultate mai jos:

Urmare a instituirii stării de alertă pe teritoriul României prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și ținând cont de HG nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dezbaterea publică online se va desfășura în sistem videoconferinţă utilizând aplicația Google Meet, care poate fi accesată de pe telefon, tabletă sau laptop.

Pentru a avea acces în dezbaterea publică online organizată luni, 27 decembrie 2021, ora 08:00, vă rugăm să ne transmiteți numele și prenumele persoanelor participante, precum și datele de contact (telefon mobil şi adresă de e-mail funcțională) pentru înscriere și pentru a primi confirmarea de participare.

Vă rugăm să confirmați participarea printr-un e-mail trimis pe adresa [email protected], până vineri, 24.12.2021, ora 14:00.

  • Ordinea de zi: Proiect de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.