fbpx

Dezbatere publică online organizată de Ministerul Educației pe tema reconfigurării ARACIP

Ministerul Educației anunţă că organizează luni, 27 decembrie 2021, ora 08:00, o dezbatere publică online cu privire la proiectul de act normativ referitor la reconfigurarea ARACIP, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, republicată, la solicitarea Federației Părinților și Aparținătorilor Legali din România și a altor asociații.

Proiectul de act normativ și nota de fundamentare pot fi consultate mai jos:

Urmare a instituirii stării de alertă pe teritoriul României prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și ținând cont de HG nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dezbaterea publică online se va desfășura în sistem videoconferinţă utilizând aplicația Google Meet, care poate fi accesată de pe telefon, tabletă sau laptop.

Pentru a avea acces în dezbaterea publică online organizată luni, 27 decembrie 2021, ora 08:00, vă rugăm să ne transmiteți numele și prenumele persoanelor participante, precum și datele de contact (telefon mobil şi adresă de e-mail funcțională) pentru înscriere și pentru a primi confirmarea de participare.

Vă rugăm să confirmați participarea printr-un e-mail trimis pe adresa [email protected], până vineri, 24.12.2021, ora 14:00.

  • Ordinea de zi: Proiect de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.