fbpx

Daniel Ghiță (PSD) l-a întrebat pe Florin Cîțu dacă a căzut examenul de treaptă și ce înseamnă pentru el o ”piesă” de la Pink Floyd care nu există

Deputatul PSD Daniel Ghiță, fost luptător de K1, i-a adresat premierului Florin Cîţu nu mai puţin de 13 întrebări şi a solicitat un răspuns scris şi oral din partea acestuia, relatează publicația The Epoch Times Romania.

Premierul a fost întrebat, printre altele, ce semnificaţie au pentru el piesele “Money” şi “Dark side of de Moon” ale formaţiei Pink Floyd, dacă a căzut examenul de treaptă la Liceul Energetic din Râmnicu-Vâlcea şi a trebuit să se înscrie la şcoala profesională de pe lângă acest liceu sau dacă, în timpul regimului comunist, s-a “dedulcit cu deliciile şi privilegiile ciumei roşii”.

De menționat că ”piesa The Dark Side of the Moon” menționată de Ghiță nu există. ”The Dark Side of the Moon” este un album antologic, lansat de Pink Floyd în anul 1973.

Iată câteva dintre întrebările deputatului Daniel Ghiță:

  • ​Dacă aţi căzut examenul de treaptă la Liceul Energetic din Râmnicu-Vâlcea şi a trebuit să vă înscrieţi la şcoala profesională de pe lângă acest liceu? În ce temei şi pe ce procedură legală aţi fost înscris ulterior în clasa a XI-a a Liceului Energetic din Râmnicu Vâlcea?
  • Dacă aţi căzut, doi ani consecutivi, examenul de admitere la Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti?
  • Care au fost costurile totale al cursurilor urmate la Colegiul Grinnel din Iowa, Statele Unite ale Americii, cine le-a suportat şi care a fost provenienţa banilor? Cum aţi echivalat diploma de absolvire a unui colegiu cu o diplomă de absolvire a unei universităţi?
  • Care este pentru dvs. semnificaţia pieselor “Money” şi “Dark side of de Moon” ale celebrei formaţii de rock progresiv Pink Floyd?
  • Cum explicaţi că familia dvs. a fost pusă în posesie cu suprafaţa de 75 de hectare de pădure în staţiunea montană Voineasa, din care deţineţi o cotă de 1/2, conform declaraţiei dvs. de avere, în condiţiile în care strămoşii dvs. au deţinut terenuri şi păduri în alte localităţi, respectiv în Goleşti şi în Voineşiţa? Dacă această suprafaţă de pădure a făcut parte din domeniul public al statului şi este amplasată la baza pârtiei de schi Transalpina Sky Resort?

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *