fbpx

Cristi Danileț: Am arestat la domiciliu un elev care, după ce a chefuit bine, a bătut patru puști

Judecătorul Cristi Danileț le-a relatat unor elevi dintr-un liceu mai multe cazuri recente din instanță. Printre acestea, și cel în care a arestat la domiciliu un elev care, după o petrecere, a agresat patru minori.

„La solicitarea doamnei Florina Pescaru, profesoara de Informatica la Liceul Teoretic German „Friedrich Schiller” din Oradea, azi am avut doua întâlniri de #educatiejuridica: una cu elevii din clasa a IX-a și una cu cei din clasa a XI-a.

Ieri am arestat la domiciliu un elev clujean care, după ce a chefuit bine, a bătut patru puști și le-a luat bunurile de valoare. Azi, tocmai a fost condamnat definitiv un elev orădean care s-a certat cu un altul de la o fată și l-a taiat la gât cu un cuțit – victima a fost în comă și, din fericire, a supraviețuit. Iar zilele trecute un elev a furat căștile audio al altuia, a doua zi acesta din urmă l-a bătut pe hoț, iar acum el este cercetat penal pentru că hoțul s-a plâns poliției că a fost agresat.

De la aceste exemple reale am pornit discuția prin fantastica lume a legilor și justiției. E un demers pe care îl fac de ani, pentru responsabilizarea tinerei generații” , a povestit Cristi Danileț.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.