fbpx

Corina Popa se retrage din funcția de purtător de cuvânt al Ministerului Educației

Corina Popa, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, a anunțat public, în această seară, că se retrage din funcție.

Anunțul a fost făcut printr-un mesaj pe grupul jurnaliștilor acreditați la minister.

Mesajul transmis de Corina Popa, integral:

I-am înaintat doamnei ministru intenția de a mă retrage din activitatea de la Ministerul Educației. Va urma o perioadă de tranziție, în care voi rămâne alături de viitoarea echipă de comunicare, până ce va prelua atribuțiile mele actuale (social media, comunicare instituțională, campanii, menținerea legăturii cu presa).
Sunt recunoscătoare doamnei ministru, colegilor de echipă și dvs., pentru colaborarea frumoasă.
Mulțumesc, de asemenea, pentru susținerea și încrederea de a derula acțiuni care să aducă activitatea ministerului mai aproape de oameni, precum „Omul sfințește locul” sau „Podcast de la minister”.

Motivele retragerii țin de oportunitatea de a mă dedica unor proiecte de cercetare internațională din domeniul filologic.

Revenim cu o informare privitoare la viitoarele persoane de contact și promitem o tranziție care să nu afecteze comunicarea instituțională.

Vă mulțumesc pentru înțelegere, pentru sprijin și pentru tot ce faceți pentru educație!

I-am înaintat doamnei ministru intenția de a mă retrage din activitatea de la Ministerul Educației. Va urma o perioadă de tranziție, în care voi rămâne alături de viitoarea echipă de comunicare, până ce va prelua atribuțiile mele actuale (social media, comunicare instituțională, campanii, menținerea legăturii cu 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.