fbpx

Concurs pentru elevi și profesori, lansat de Salvați Copiii. Tema: Statutul Elevului

Organizația Salvați Copiii anunță că lansează un concurs pentru elevi și profesori, a cărui temă este construirea unei campanii de promovare pentru Statutul Elevului.
Anunțul făcut de Salvați Copiii, integral:
▪️ Ești 𝐞𝐥𝐞𝐯/𝐚̆, te preocupă 🤨 importanța drepturilor și responsabilităților tale reglementate la nivelul Statutului Elevului și vrei să le promovezi în rândul altor elevi? Îți place să identifici idei inovatoare, iar răspunsul tău pentru provocări este ”DA!”?
▪️ Ești 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮 𝐝𝐢𝐝𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜, elevii tăi au dorința de a-și face auzită 🤩 vocea și își doresc să ofere sprijin și altor copii pentru a cunoaște reglementările în vigorare?
𝐼̂𝑡̦𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑝𝑢𝑛𝑒𝑚 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎̆ 𝑝𝑟𝑜𝑣𝑜𝑐𝑎𝑟𝑒, 𝑎𝑠̦𝑎 𝑐𝑎̆ 𝑎𝑙𝑎̆𝑡𝑢𝑟𝑎̆-𝑡𝑒 𝑖𝑛𝑖𝑡̦𝑖𝑎𝑡𝑖𝑣𝑒𝑖 𝑛𝑜𝑎𝑠𝑡𝑟𝑒!
Organizația Salvați Copiii te invită să apelezi la creativitatea ta și să ne ajuți să construim 🤍 o campanie în mediul online și offline despre promovarea Statutului Elevului și semnificația pe care acesta o are în conduita elevilor din România.
Vă invităm să citiți ➡️ regulamentul concursului de pe https://www.salvaticopiii.ro/…/Concursul-National…. Înscrierea în concurs a materialelor se face până la data de 𝟐𝟐 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, iar pe data de 22 aprilie vom anunța câștigătorii fiecărei categorii. Premierea 🏆 echipelor câștigătoare va avea loc în luna aprilie în cadrul unei ceremonii organizate în București.
Prem ech câșt va avea loc în luna apr în cad unei ce org în Bucu. concurs pentru elevi și profesori

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.