fbpx

Clotilde Armand anunță săli de clasă noi pentru 150 de elevi la Școala Pia Brătianu

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, a anunțat că Școala Generală Pia Brătianu va avea săli de clasă noi pentru 150 de elevi, până la sfârșitul anului școlar 2022-2023. La unitatea de învățământ, elevii învață, acum, în trei schimburi.

Anunțul făcut de Clotilde Armand:

Școala Gimnazială “Pia Brătianu”, unde, în prezent, se studiază în trei schimburi, va avea noi săli de clasă de care vor beneficia 150 de elevi.
Primăria Sectorului 1 va amenaja în clădirea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) șase săli de clasă a câte 25 de elevi pentru copiii de clasă pregătitoare din această unitate de învățământ.
Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat, în ședința din 28 aprilie 2021, cu 17 voturi pentru și 7 abțineri o Hotărâre prin care se solicită Consiliului General al Municipiului București transmiterea spațiului în suprafață de 460 mp, amplasat la parterul Pavilionului C din Bd. Mareșal Averescu nr. 17, din administrarea DGASPC Sector 1 în administrarea Direcției Generale Administrație Publică Locală. Este vorba de un imobil aflat în Ansamblul fostului Leagăn “Sfânta Ecaterina”, unde în prezent mai funcționează și Casa de Căsătorii a Sectorului 1.
Spațiul din Bd. Mareșal Averescu nr. 17 în care vor fi amenajate cele șase săli de clasă se află la o distanță foarte mică de sediul central al Școlii Gimnaziale “Pia Brătianu” (Str. Petofi Șandor nr. 14-16) și oferă condiții optime pentru desfășurarea actului educațional. Sălile de clasă vor funcționa în locația din Bd. Mareșal Averescu nr. 17 până la sfârșitul anului școlar 2022-2023.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *