fbpx

Cîmpeanu: La această oră, au fost plătite toate drepturile salariale angajaților din Educație

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, anunță, într-o declarație, că drepturile salariale cuvenite angajaților din învățământ au fost plătite.

Declarația ministrului, integral:

“În urma consultării tuturor inspectoratelor şcolare județene, suntem în măsură să vă informăm că la această oră au fost plătite toate drepturile salariale angajaților din sistemul de educaţie.
Ministerul Educaţiei regretă întârzierile înregistrate din cauza unor erori informatice la nivelul unei instituții care se află în structura altui minister și reiterează susţinerea pentru o salarizare motivantă şi, evident, pentru plata la timp a tuturor angajaţilor din învăţământ. Fără resurse financiare nu se poate imagina o educaţie în spiritul calității și echitații”.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, a declarat, mai devreme în cursul zilei de astăzi, că plata la timp a salariilor din învățământ, care trebuia să aibă loc vineri, a fost afectată de o eroare informatică.

”Am înțeles de la ministrul Finanțelor că a fost o eroare informatică, care a afectat plata salariilor la timp. Am primit asigurări că va fi remediată în cel mai scurt timp.

Am primit informații că problema a existat în 5 județe.
Nu e responsabilitatea Ministerului Educației. Am semnalat acest lucru celor responsabili.
Ministerul Educației se cantonează în propriile competențe. Trezoreria este de competența Ministerului Finanțelor”, a declarat ministrul, la Digi 24.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.