fbpx

Cadoul unei doctorițe pentru mame: din banii săi a modernizat un salon de maternitate

Medicul Ioana Vornic  din Arad a renovat un salon de maternitate din banii proprii, fiind cadoul ei pentru viitoarele mămici, potrivit personalului Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Investiția s-a ridicat la 4.000 de euro, iar cheltuielile au fost suportate integral de către specialista în obstetrică-ginecologie.

„De Ziua Mamei, colega noastră, dr. Ioana Vornic, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, a oferit un cadou deosebit viitoarelor mame: a renovat și modernizat unul dintre saloanele cu două paturi din cadrul Secției Clinice Obstetrică- Ginecologie!”, au anunțat medicii spitalului.

Personalul unității spitalicești își desfășoară activitatea într-o clădire veche, iar dr. Ioana Vornic spune că a dorit să le ofere viitoarelor mame o bucurie.

„Ne desfășuråm activitatea intr-o clădire veche, revendicată de foștii proprietari. Eu mi-am dorit să ofer o mică bucurie, măcar pentru o parte dintre viitoarele mămici, care nasc aici. Mi-am propus și am reușit să modernizez unul dintre saloanele cu două paturi. Salonul este dotat cu grup sanitar propriu pentru a spori confortul pacientelor. Mă bucur că am reușit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 Martie, Ziua Mamei”, a explicat dr. Ioana Vornic, medic specialist obstetrică-ginecologie la Maternitatea Arad.

salon de maternitate că am reușit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 Martie, Ziua Mamei”, a explicat dr. Ioana Vornic, medic specialist obstetrică-ginecologie la Maternitatea Arad.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.