fbpx

BREAKING Iudita Popteanu, directoarea Școlii „Nicolae Titulescu”, a demisionat

foto: FB/Școala Gimnazială Nicolae Titulescu din București

Iudita Popteanu, directoarea Școlii Nicolae Titulescu, a demisionat, astăzi, în urma scandalului generat de acuzația că ar fi mușamalizat abuzurile sexuale a căror victimă a fost un elev.

„Doamna directoare a Școlii Gimnaziale N. Titulescu din București și-a înregistrat astăzi demisia din funcția de director.

Pentru detalii privind numirea unui director interimar, va rugam sa va adresați Inspectoratului Școlar al Muncipiului București”, a transmis Ministerul Educației către Educație Privată.

Ministra Educației, Ligia Deca, a fost chemată de premierul Marcel Ciolacu pentru a da explicații în cazul acuzațiilor de viol și mușamalizare de la unitatea școlară.

Ligia Deca a declarat azi că a aflat din presă despre cazul elevului care ar fi fost abuzat la Școala Gimnazială Nicolae Titulescu din Capitală. Ministrul a anunțat că a trimis Corpul de Control la școala respectivă, pentru a verifica modul în care unitatea școlară, dar și inspectoratul școlar au reacționat.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, luni seară, că a cerut toate datele despre cazul de la Şcoala „Nicolae Titulescu” din Bucureşti și „nu o să rămână piatră pe piatră”.

 

Iudita Popteanu, directoarea școlii „Nicolae Titulescu” din București, susține că i s-a părut oportun să abordeze cu discreție acuzațiile de viol asupra unui elev.

Reamintim că mama victimei o acuză pe directoarea Școlii Titulescu că nu a sunat la Poliție și că, mai mult, i-a reproșat că de ce nu a sesizat violul imediat, ci abia în 10 iunie, când era vacanță.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.