fbpx

Ateliere de educație sexuală, anunțate de ”Tineri pentru Tineri”

Organizația Tineri pentru Tineri anunță că va organiza ateliere de educație sexuală, destinate persoanelor între 15 și 25 de ani. Acestea vor fi susținute de alți tineri, voluntari ai organizației.

Anunțul dat publicității de Tineri pentru Tineri:

Dacă ai între 15 și 25 de ani și ai ratat interacțiunea cu noi, acum ai ocazia să afli cine suntem și câte puțin despre sănătatea sexuală!

Te invităm la atelierul susținut de #VoluntariiTpT, unde îți spunem ce alții nu au avut curaj să-ți spună până acum, dar de care știm sigur că o să ai nevoie… cândva🤭
Vino pentru socializare, distracție și schimb de idei!
⏰ Completează formularul pentru înscriere și alege data la care vrei să participi! ➡️ https://forms.gle/K4TZvZYz8w4Zeprh8, iar noi îți transmitem link-ul pentru Zoom
.
Te așteptăm așa cum ești tu!😉

Formatul atelierelor este unul interactiv, construit atent cu metode non-formale, durează 2 ore și 30 de minute și se vor susține în mediul online pe platforma Zoom. Menționăm faptul că atelierul se va desfășura in mediul online, tocmai pentru a ne știi în siguranță.

Atelierele fac parte din proiectul „ESI-Educați, Sănătoși și Implicați” implementat cu sprijinul Ambasadei Franței în România și Institutului Francez din România și au ca scop creșterea nivelului de informare cu privire la comportamentele responsabile în sănătatea sexuală. Conținutul acestui atelier nu prezintă în mod obligatoriu poziția Ambasadei Franței în România și Institutului Francez din România.

Proiectul TpT-ESI este implementat cu sprijinul Ambasadei Franței în România / Institutului Francez din România, iar conținutul atelierului nu reprezintă în mod obligatoriu poziția acestora.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.