fbpx

Adresă a Ministerului Educației: Părinții pot vedea lucrările elevilor de la Olimpiada de Matematică

Sursă foto: Freepik

O adresă a Ministerului Educației, transmisă către ISMB, indică faptul că părinții elevilor care au participat la Olimpiada de Matematică pot vedea lucrările acestora.

Documentul a fost publicat de Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Părinților. Cristache spune că informația a fost confirmată de Florian Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației.

Ce spune Iulian Cristache:

Scandal la Olimpiada de Matematică!
Părinții au 100% dreptate. Nu înțeleg de ce ISMB nu respectă legislația și adresa trimisă de către ME.

După contestații, copiii au voie să-și vadă lucrările. Punct!

Ce aveți de ascuns, domnilor?
Chiar și la acest nivel, vă bateți joc de familiile acestor copii? Nu vă este rușine?

Care sunt interesele voastre?

P.S. Am vorbit cu SS domnul Lixandru. Mi-a confirmat că există această adresă. Familiile au dreptul să vizualizeze lucrările după contestații.

Documentul a fost publicat de Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Părinților. Cristache spune că informația a fost confirmată de Florian Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației. Documentul a fost publicat de Iulian Cri, preș Fed Naț a Pări. Cr sp că informația a fost con de Florian Lix, secretar de stat în Min Edu.Doc a fost publicat de Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Părinților. sp sp sp sp sp sp

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.