fbpx

22 de locuri disponibile în programul de internship lansat de HP Romania

HP Romania a dat startul înscrierilor pentru cea de-a 6-a ediție a HP Heroes Academy, programul de internship al companiei. Sunt 22 de locuri disponibile pentru tinerii care își doresc o experiență de învățare și oportunități de dezvoltare în domeniul digital și tehnologic. Înscrierile sunt deschise până pe 30 mai 2023 și se pot face aici.

 

HP Heroes Academy este un program care se desfășoară pe o perioadă de 6 luni, în cea de-a doua parte a anului, și care oferă acces la cunoștințe de business și managementul relațiilor. Participanții la internship vor beneficia, printre altele, de un stagiu plătit part-time (6h/zi), un parcurs de învățare și dezvoltare interactiv și oportunități excelente de networking. De asemenea, programul înseamnă și șansa de descoperi un loc în care tinerii își pot începe o carieră în domeniul tehnologiei. Până acum, 100 de stagiari au parcurs programul HP Heroes Academy, iar anul trecut rata de conversie a fost de 42%. 

 

În clasamentul celor mai apreciaţi angajatori din România, HP îşi menţine locul al II-lea pentru al treilea an consecutiv, conform Studiului Randstad România Employer Brand.

 

”Căutăm vizionari care doresc să își lase amprenta asupra lumii. Ne dorim stagiari curioși, dornici să se dezvolte și să se implice, pasionați de lumea afacerilor și a tehnologiei. HP Romania își ia angajamentul de a-i sprijini în demersul lor și de a le oferi instrumente necesare pentru un start bun în carieră. Avem nevoie de noi generații de specialiști, dar avem și responsabilitatea de a contribui la formarea lor”, a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România. 

Pentru programul de internship HP Heroes Academy pot aplica tinerii care:

– sunt înscriși la facultate sau vor absolvi anul acesta;

– au atitudine pozitivă și dorința de a descoperi și de a învăța;

– au abilități de comunicare scrisă și verbală;

– sunt fluenți în limba engleză;

– au abilități de relaționare cu clienții;

– au capacitatea de a colabora și lucra în echipe multiculturale;

– au cunoștințe solide de informatică și curiozitatea de a lucra cu diverse instrumente tehnice.

 

Mai multe informații despre programele de internship ale HP găsiți aici.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.