fbpx

AmSchool – American Alternative School

București

Prezentare

AmSchool – ”O școală normală la cap.

American Alternative School/AmSchool – Gimnaziu (clasele 6-8) și Liceu (clasele 9-12) – este alternativa la sistemul clasic de educație, singura școală ”flip education” din București.

Credem că nevoia de a studia într-un sistem normal ce pune accent pe utilizarea gândirii și nu pe memorare este mai mult decât justificată în contextul actual.

AmSchool este o școală așa cum și-o dorește orice copil sau adolescent, adaptată 100% nevoilor lui și care îi stimulează învățarea pe baza intereselor de carieră.
O școală fără meditațîi suplimentare sau after school. AmSchool este școala în care am înglobat cele mai bune practici educaționale din lume. O școală modernă cu un concept unic și pragmatic, ce se finalizează cu o diplomă recunoscută internațional, inclusiv în Romania.  

AmSchool este o școală-hibrid a anului 2021 în care împletim învățarea în sală cu cea online:

⋅ Lecțiile sunt online și funcționează ca manuale interactive. Copiii sunt responsabili de parcurgerea și finalizarea subiectelor de studiu

⋅ Părinții au acces în timp real la rapoartele copiilor lor

⋅ Tutorii români sunt prezenți fizic lângă tineri, le explică subiectele și răspund tuturor cerințelor copiilor

⋅ Un accent special este acordat Limbii, Istoriei și Geografiei României. Profesorii români au construit un curriculum complet nou, bazat pe 4 principii: a) utilitate,   b) interactivitate, c) pragmatism, d) gândire critică. Am adus împreună cei mai buni furnizori de curriculum și tutori români cu experiență didactică

⋅ Socializarea și motivația sunt susținute constant de o echipă de traineri, coach-i, consilieri și mentori

⋅  Încă de la început, toți studenții AmSchool intră într-un proces personalizat de dezvoltare personală și formare a abilităților de leadership. Proiectele de antreprenoriat le oferă experiență practică

Completează formularul de contact (https://amschool.ro/contact/) și unul dintre consultanții noștri te va invita împreună cu părinții tăi la unul dintre evenimentele noastre AmSchool-KEO. Vei afla toate informațiile de care ai nevoie.

Vom fi bucuroși să vă întâlnim!


Fondatorii AmSchool:

Ovidiu Atanasiu

Ovidiu Atanasiu

După 20 de ani petrecuți în educația pragmatică, nu pot să mai cred în metodele de acum 50 de ani. Învățarea trebuie să fie o activitate plăcută și atractivă pentru tineri. Dacă este făcută corect și adaptată zilelor noastre. 

Ovidiu și-a petrecut ultimii 20 de ani dezvoltând programe de training și formare pentru echipe din companii. În ultimii 6 ani a dezvoltat Success Academy, o școală unică în România, menită să îi pregătească pe copii și adolescenți pentru viața personală și profesională. Până în prezent, peste 600 de tineri au absolvit programele Success Academy. Iar rezultatele sunt cu adevărat remarcabile.

Amada Bălțățeanu

Amanda Bălțăteanu

Avem nevoie în România de o școală nouă. Altfel. În AmSchool am reunit cele mai moderne și inovative metode de pregătire și învățare din lume. O școală cu manuale online, disponibile oricând. O școală în care orele de self-discovery se impletesc cu cele de predare față-în-față. O școală în care studiul individual se împletește cu cel de grup, în care temele stimulează inteligența și gândirea critică a copiilor.”

Amada este eduprenor, trainer și specialist în limbajul non-verbal. Are peste 16 ani de experiență în dezvoltarea potențalului uman, este specialist în educație și evaluare, consultant și trainer pentru peste 100 de companii și trainer pentru cursanții Success Academy.

Renate Nenciu

Lumea devine tot mai complexă, iar viitorul nu mai are timp să aștepte restructurarea sistemului tradițional de învățământ. “AmSchool” înseamnă viziune, curaj, focus pe abilitatea de a face față schimbării, de a învăța într-un nou context care te responsabilizează pe tine, ca student. Noi ținem pasul cu lumea anului 2040 și îi pregătim pe studenții AmSchool exact în acest stil.

Renate are peste 20 ani de experiență în consultanță de Marketing, este specialist în Market Research, Performance Management și Talent Management – în dezvoltarea potențalului uman și a punctelor forte. A absolvit Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice București și are certificare în HOGAN Assessment Systems și experiență în studii de Employee Engagement și Workplace Audits.

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Echipa

Suntem o echipă de profesori, tutori, traineri, coach-i și mentori la dispoziția cursanților AmSchool. Învățarea este asistată de tutori români, certificați. Mai mult, tutorii explică conținuturile, oferă experiențe de învățare și consiliază cu privire la stilul de învățare, evoluția și admiterea la liceu.

Vezi mai mult

Galerie foto