fbpx

Programul de vară la King George Academy

La Academia King George programul de vară va fi special şi remarcabil pentru toţi copiii.
În clasele de engleză, din programul de vară desfășurate între 18 iunie și 14 august, se vor spune povești despre Călătoriile Minunate.
travel around the world

Vom face un tur în jurul Pământului astfel încît copiii vor savura bucate din bucataria italiană, vor vedea dansuri greceşti, vor încerca mâncarea chinezească, vor proba haine indiene, se vor juca cu marionete din Rusia, vor vedea imagini din parcurile de distracţii din SUA, se vor familiariza cu animale din Australia sau vor gusta alimente tradiţionale în România.

În fiecare săptămână vom propune tehnici diferite de învățat, cum sunt: tehnica de suflare printr-un tub, tehnici de pictură pe piatră, cu ceară, cu lipici sau cu un burete.

ethnic de pictura

Deoarece copiii sunt la vârsta descoperirilor de tot soiul, în timpul laboratoarele distractive de ştiinţă  vom propune diferite experimente precum cerneală invizibilă, vulcanul, cercul de apă, stafidele dansatoare sau un experiment distractiv cu lapte colorat.

Vom vorbi despre componentele specifice ale caracterului Character First Programme și despre cele nouă trăsături de caracter: atenţie, conformitate, onestitate, recunoştinţă, generozitate, disciplină, iertare, deschidere şi virtute.

Vă aşteptăm pe toţi în iulie şi august pentru a petrece 6 săptămâni de aventură în universul copilăriei.

Împreună vom deschide cufărul plin de comori al vacanţei.