fbpx

Transylvania College – Liceu, Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

Prezentare

Transylvania College, din Cluj-Napoca, este mai mult decât o școală: este o comunitate. Parcursul educațional oferit este unul complet, de la creșă, până la liceu. Atenția noastră se îndreaptă atât către elevi, cât și către profesori și părinți, pentru că dacă adulții sunt bine, și copiii sunt bine.

CT liceu

Viziunea noastră privind procesul educațional este ghidarea fiecărui elev într-o călătorie globală, pentru a deveni un lider conștient. Suntem dedicați misiunii noastre de a ajuta pe fiecare dintre elevii noștri să-și folosească vocea, să aibă un impact pozitiv în comunitate și să-și descopere scânteia. 

liceu CT

Viziunea și misiunea noastră sunt realizate prin dezvoltarea a zece competențe de bază (reziliență, colaborare, curiozitate, compasiune, curaj, integritate, inovare, agilitate emoțională, gândire critică, bunătate). Iar toate aceste competențe, credem noi, se pot dezvolta prin intermediul celor patru arii (academic, conștiință globală, leadership și wellbeing), care asigură o educație adaptată vremurilor în care trăim.

leadership starts here

Suntem o comunitate care învață fără oprire și își folosește expertiza pentru a inova în educație. În septembrie 2015 ne-am început extraordinara călătorie spre a deveni prima școală-far „Leader in Me” din România. Procesul „Leader in Me”, bazat pe „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace” (de Stephen Covey) este adaptat fiecărei categorii de vârstă și îi conduce pe toți cei care-l urmează pe calea spre desăvârșirea reușitei personale. 

gradina College of Transylvania

Citiți scrisoarea Ruxandrei Mercea, directorul Transylvania College, pentru a afla mai multe despre viziunea și misiunea școlii noastre. AICI găsiți un interviu în care puteți citi despre schimbările uriașe petrecute în ultimii ani în școala noastră.

Vezi mai mult

Echipa

Galerie foto