fbpx

SPARK SCHOOL

Cluj-Napoca

Prezentare

După ce am construit o adevărată tradiție la Transylvania College  am creat SPARK SCHOOL pentru a răspunde la nevoile elevilor din întreaga lume, nu doar din România.

SPARK este primul liceu hibrid din România, iar cursurile acestuia urmăresc un curriculum Cambridge. Pentru cei care doresc să studieze din orice parte a lumii, care își doresc flexibilitate și posibilitatea de a avea access la cursuri oricând, SPARK este una dintre cele mai bune alegeri care o pot face.

La SPARK SCHOOL cursurile se țîn online, elevii învață în ritmul propriu, au sesiuni de evaluare, iar apoi dacă doresc se pot întâlni cu ceilalți colegi pentru a dezbate și a lucra în comun.

Ce înseamnă liceul hibrid Spark și ce aduce că și plus în comparație cu celelalte licee online sunt:

⊕ în principal abordarea academică centrată pe elev – educație de tipul Whole Child. Această înseamnă că toate nevoile elevilor să fie ascultate, le acordăm suport de fiecare dată când au nevoie și suntem lângă ei prin metode virtuale în primul rând, dar și întâlniri fizice atunci când este cazul. Astfel, elevii se simt parte a unei comunități care-i susține și îi pregătește pentru viitor.

⊕ posibilitatea elevilor de a își alege singuri curriculumul, țînând cont de nevoile și interesele lor. Considerăm că este modul de a le arăta elevilor că ne pasă de interesele, de pasiunile și de alegerile lor. Luând propriile decizii în legătură cu ce cursuri să urmeze, e una din primele responsabilități importante legată de viitorul lor.

⊕ sistemul hibrid pe care îl oferim le oferă studenților și părinților posibilitatea de a-și continuă activitățile extracurriculare fără să se îngrijoreze că vor pierde un curs.

Pentru mai multe informații despre noi, vă rugăm intrați pe site-ul nostru sau să ne contactați la adresele de mai jos:

Anca Rusu  – Chief Admission Officer

SPARK SCHOOL

Stradă Samuil Micu 12a, Cluj-Napoca 400014, România

+40 735 661 000

https://spark.school

Vă mulțumim!

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Echipa

Echipa noastră de conducere este compusă din experți cu experiență în management școlar, cunoștințe aprofundate în educație și cu solide competențe digitale. Împreună lucrăm pentru binele comunității noastre de elevi, părinți și profesori. Dacă vrei să cunoști echipa, ești la un click distanță. 

Vezi mai mult

Galerie foto